• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Czesc Kobietki ☺
Staramy sie o malucha ale na wizycie ostatnio lekarz stwierdzil ze moge miec problemy z tarczyca. A dokladnie niedoczynnosc. Chciałabym sie dowiedziec czy trudno jest z zajsciem? Czy i jak to sie wgl leczy. Jestem zalamana

Czesc Kobietki [emoji5]
Staramy sie o malucha ale na wizycie ostatnio lekarz stwierdzil ze moge miec problemy z tarczyca. A dokladnie niedoczynnosc. Chciałabym sie dowiedziec czy trudno jest z zajsciem? Czy i jak to sie wgl leczy. Jestem zalamana
Moja koleżanka ma to samo i zaszła w ciwze. Ma dwie córki także bądź dobrej myśli. Jest pod stałą opieka lekarza i bierze leki.

Czesc Kobietki ☺

Patka lekarze u mnie zdiagnizowali niedoczynność tarczycy w wieku 8 lat :-)
Nie jest to takie straszne :)
Zrobiłaś wyniki takie jak tsh? Ft3 i ft4?
Zrób sobie komplet wyników :)
Ja codziennie rano godzinę przez śniadaniem biorę tabletki euthyrox zostaną one już ze mną do końca życia ale to nic innego jak hormon który tarczyca nie wytwarza . Po tym leku hormony tarczy się bardzo ładnie unormowaly w krótkim czasie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry