Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a w którym dniu cyklu wypada Ci pierwszy monitoring? Ja pojechałam 10dc bo akurat wolne w pracy i doktor kazał przyjechać jeszcze 12dc żeby sprawdzić czy jajeczko dobrze przyrasta. Tego 12dc (akurat dzień kobiet) kazał się mocno starać i poźniej zrobić dzień przerwy u znów
![]()
Testów nie robiłam ale mój gin jak byłam jakoś przed owu mówił że prawdopodobnie jest 11 dc
Powiedział że jest pęcherzyk i że owu będzie gdzieś w 11 dc. Nie miałam monitoringu tylko szłam w sierpniu na cytologie jakoś właśnie po @Marta lekarz potwierdził Ci te owulacje? Miałaś kiedykolwiek monitoring cyklu?
Powiedział że jest pęcherzyk i że owu będzie gdzieś w 11 dc. Nie miałam monitoringu tylko szłam w sierpniu na cytologie jakoś właśnie po @
Nie mam pewności. Ale zaczynamy starania dopiero od teraz więc to pierwszy cykl i jestem dobrej myśli bo z pierwszą ciąża problemu nie byłoCzyli nie masz pewności że pęcherzyki pękają? Bo czasami pęcherzyki rosną i nie pękają tylko się wchłaniają i później na usg nic wie widać więc lekarz stwierdza że owulka była.
Nie mam pewności. Ale zaczynamy starania dopiero od teraz więc to pierwszy cykl i jestem dobrej myśli bo z pierwszą ciąża problemu nie było
Ja mam nieregularne miesiączki i lekarz nie kazał mi wywoływać okresu tylko odrazu zacząć brać clo więc nie wiem w którym :/ ciężko stwierdzić ale kazał przyjść 7 dnia po ostatniej tabletce clotakże zobaczymy. Czytałam inne forum i dziewczyna tez brała clo nie czekając na miesiączkę i udało jej się za pierwszym razem :-)
Miałaś ładne to jajeczko coś czuje że Ci się udało Kochana :-)
O widzisz, jesteś pierwszą osobą u której spotykam się z takim rozwiązaniemmój mąż twierdzi, że jak coś tam zaczyna kłuć to bardzo dobry znak
:*