• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Naczytałam się ;) i dotarłam do końca więc jestem teraz na bieżąco.
My zaczynamy starania za miesiąc lub dwa, zależy jak lekarz pozwoli. Chociaż nie wiem czy się cieszyć, bo na razie panikuję..
Od dwóch dni czuje się jak przed okresem chociaż kalendarz wskazuje owulację. Ale piersi mam takie wrażliwe i bolące że stanik mi przeszkadza a bez tragedia. Podbrzusze boli i ciągnie że co chwilę sprawdzam czy okres nie przyszedł. Cykle mam okropnie nieregularne to może teraz się jakiś krótki trafił.

reklama
Ja wróciłam z pracy mam weekend. Dziś miałam hospitacje Pani Dyrektor. Poszło dobrze. Strasznie jestem zmęczona, dzieciaki dały mi w kość przez ten tydzień.

Steryd wziewny Pulmicort i to tylko do połowy, bo potem nie było potrzeby. Lekarka mówiła, że często się tak zdarza, że astma się wycisza w ciąży. Mówiła, że sterydy wziewne są jak najbardziej ok, mimo tego co kiedyś sądzono, natomiast odradza właśnie branie tabletek antyhistaminowych. Więc ja normalnie na zaostrzenie AZS wzięłabym Telfast, ale ze względu na ciążę nie brałam. A jakie tabletki Ci lekarz przepisał?
Contrahist

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry