Lovi23
Fanka BB :)
O jak miłoTo mamy córeczki w podobnym wiekuz którego grudnia jest twoja?
27 grudnia, a Twoja ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak miłoTo mamy córeczki w podobnym wiekuz którego grudnia jest twoja?
21 grudzieńO jak miło
27 grudnia, a Twoja ?
W sumie już bardzo dobrze. Jedynie te piersi bolą, ale doczytałam na dr google że to normalne i po @ powinno przejśćWitaj. Przykro mi , ale ważne że się nie poddajesz i teraz na pewno się uda.. Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
A jak teraz się czujesz ?
Powiem Ci, że u nas i tak starania mimo iż były na poważnie to podchodziliśmy na luzie więc ta przerwa od starań nie będzie dla mnie ciężka.W sumie już bardzo dobrze. Jedynie te piersi bolą, ale doczytałam na dr google że to normalne i po @ powinno przejść
Migdalove niestety kochana, ale walczymy dalej [emoji8] powiedz mi slonce, jak ty wytrzymujesz taką długą przerwę w staraniach? Ja myślę tylko o tym i az mnie zżera od środka na to czekanie
U nas też miał być styczeń [emoji16] dokładnie 01.01.18 ale miałam planowaną cesarke 27.1221 grudzieńmiała być ze stycznia, ale się jej spieszyło ;D
Madzia14 trzymam kciuki żeby się udało i przykro mi z powodu straty maluszka.
Dziewczyny słyszalyscie że olej z wiesiolka brany do połowy cyklu pomaga zająć w ciaze? Mnie się nie udało ale moja koleżanka stwierdzila że tylko dzięki temu zaszła w ciążę. Z tym że to nie daje efektów szybko ale stopniowo, napewno pomaga w tworzeniu śluzu przyjaznego nasieniu. Zauważyłam że odkąd zaczęłam się starać z każdym miesiącem miałam większe ciśnienie na ciaze i sluz mi jakby zanikal było to naprawdę mało.
Przykro mi z powodu straty.Cześć dziewczyny ja też zaczynam starania mam nadzieję że się uda . Ja 35 lat małżonek 39 lat . Mamy dwoje dzieci vorkc 15 lat i syn 9 . Chcemy trzecie . Dwa lata temu straciłam dzidziusia w 11 tygodniu niestety płód martwy . Długo nie mogłam się pozbierać bo staraliśmy się z mężem prawie rok . Ale teraz chcemy spróbować znowu mam nadzieję że nam się uda . Trzymam kciuki za was .
Hej!A my się znamy też z wątku 2018.
Mam nadzieję, że wyniki wasze jak najszybciej będą w normie, trzymam za to kciuki!
![]()