Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My za 120 tabletek placilismy ok 150 zl w necie bo w moich aptekach ceny wachaly sie miedzy 160 a 220@kolor nadzieji A w jakiej cenie są te witaminy co Twój mąż bierze?
To dobra wiadomość, w takim razie będzie brał i zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16]Moj maz od ponad miesiaca bierze fertilmen i zdecydowanie wyniki mu sie poprawily i on sam mowi ze lepiej sie czuje takze niech bierze zaszkodzic nie zaszkodzi a wrecz pomoze![]()
Ja kupilam na gemini za 45 zl 30 tabletek [emoji6]@kolor nadzieji A w jakiej cenie są te witaminy co Twój mąż bierze?
FertilMen Plus jest w cenie ok 150zl (120 tabletek), ale jest tez jego tańszy odpowiednik FertilMen za ok 50 zl (30 tabletek). Różnią się skladem i ilością witamin.
A to nawet nie wiedziałam, że są różne. Kolejny kupimy ten z plusem [emoji16]Moj bierze ten plus jest wartosciowszy
To dobra wiadomość, w takim razie będzie brał i zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16]
Ja kupilam na gemini za 45 zl 30 tabletek [emoji6]
Tylko tego zwykłego bierze sie 1x1, więc wystarczy na miesiac, a potem kupimy ten z plusem jak zaczniemy starania.W wiekszych opakowaniach jest korzystniej kupic bo np moj maz bral 2x2 a teraz 2x1 wiec 30 starczy na 2 tygodnie max
Tylko tego zwykłego bierze sie 1x1, więc wystarczy na miesiac, a potem kupimy ten z plusem jak zaczniemy starania.