Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja właśnie dzwoniłam DO Polski do trzech aptek w Strzelcach opolskich i żadna nie ma takich witamin. Powiedzieli że zamawiają tylko wtedy kiedy klient jest zainteresowany ale ja jestem w DE i nie będę miała jak tego odebrać bo nie wiem kiedy będę w Polsce.My za 120 tabletek placilismy ok 150 zl w necie bo w moich aptekach ceny wachaly sie miedzy 160 a 220
A w da nie masz mozliwosci kupic czegos takiego albo w polsce niech ktos ci kupi i wysleJa właśnie dzwoniłam DO Polski do trzech aptek w Strzelcach opolskich i żadna nie ma takich witamin. Powiedzieli że zamawiają tylko wtedy kiedy klient jest zainteresowany ale ja jestem w DE i nie będę miała jak tego odebrać bo nie wiem kiedy będę w Polsce.
Ja właśnie dzwoniłam DO Polski do trzech aptek w Strzelcach opolskich i żadna nie ma takich witamin. Powiedzieli że zamawiają tylko wtedy kiedy klient jest zainteresowany ale ja jestem w DE i nie będę miała jak tego odebrać bo nie wiem kiedy będę w Polsce.
Właśnie w DE nie znam jeszcze za bardzo języka jeśli chodzi o lekarzy i leki żeby się porozumieć. Ale najpierw zapytam endokrynologa gdzie można tu zrobić badania nasienia. Bo z tego co wiem to tu się nie płaci wszystko refunduje kasa chorych w naszym przypadku AOK. Tu nie ma laboratorium gdzie można iść zewnątrz i zrobić badania takie jakie się chce. Na wszystko chcą skierowanie i robią badania za darmo.
Tak w Polsce. Tylko było opisane ile ma plemników ile żywych ile kiepskich ale już nie pamiętam. Te badania zostały w Polsce nie zabieralam ich ze sobą ale chciałabym zrobić szczegółowe z morfologia i przeciwplemnikowe żeby wszystko od A do Z było opisane.To popros lekarza o skierowanie dla partnera. A on mial juz kiedys badane nasienie?
Tak w Polsce. Tylko było opisane ile ma plemników ile żywych ile kiepskich ale już nie pamiętam. Te badania zostały w Polsce nie zabieralam ich ze sobą ale chciałabym zrobić szczegółowe z morfologia i przeciwplemnikowe żeby wszystko od A do Z było opisane.
Będę gadać myślę że Endo nie powinien robić problemu żeby dac skierowanie na badanie nasienia A jeśli powie że to gin musi to będę gadać z ginem na ten temat. Tu mają całkiem inne zasady i warunki i wogule.To koniecznie sobie powtorzcie zdokladnoscia bo moj m robil ok 2 lat temu i teraz i roznica jest ogromna na plus i mysle ze ten fertilman mial na to wplyw![]()
Będę gadać myślę że Endo nie powinien robić problemu żeby dac skierowanie na badanie nasienia A jeśli powie że to gin musi to będę gadać z ginem na ten temat. Tu mają całkiem inne zasady i warunki i wogule.