• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

Po wizycie u lekarza smutna :(
Cykl bezowulacyjny niestety nie dojrzalam :(
Od niedzieli dufostan aby się cykl znów nie przyciągnął i kolejny cykl znów w dup...
Ale kolejny robimy juz z tabletkami. Nie pamiętam jak się nazywają bo mam brać od 2 do 7 dnia cyklu nowego i 9 dnia na kontrolę.
Troszkę mnie martwi kolejny z rzędu cykl bez owu :(
Pewnie mówisz o clostilbegyt. Ja dzięki niemu miałam piękna owulacje i za pierwszym razem udało się zająć w ciążę. Niestety ja straciłam bardzo wcześnie, ale takie jest ryzyko. Teraz czekam na @ i zaczynam kolejny cykl z clo. :)

reklama
Pewnie mówisz o clostilbegyt. Ja dzięki niemu miałam piękna owulacje i za pierwszym razem udało się zająć w ciążę. Niestety ja straciłam bardzo wcześnie, ale takie jest ryzyko. Teraz czekam na @ i zaczynam kolejny cykl z clo. :)
Chyba tak się to nazywało i jeszcze jakieś inne mam tabletki. Dokładnie będę wiedziała w sobotę jak receptę odbiorę. Miejmy nadzieję że podziała.
Ps. To powodzenia i razem w nowym cyklu działamy

pierwsza ciaza bez komplikaci i na luzie ale tyle sie naczytałam ....
Marta to normalne.. ja 2 ciaze przeszlam ksiazkowo bez zadnych problemow bedac wulkanem energii.. a teraz czesto mysle czy to dobry pomysl.. czy nie za pozno dla mnie.. czy moge miec tyle szczescie zeby urodzic trzecie zupelnie zdrowe dziecko.. czy w ogole najpierw ciaze donosze..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry