• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja chyba nie spokojna mam jakieś odruchy wymierne, wczoraj napady gorąca nie wiem czy to jakieś moje przewrazliwnienia :( A do domu jeszcze dluuugo

Ja przy cyklach 28 dniowych robię testy owu od 8-9 dnia . Zazwyczaj ok 5 sztuk używam .
Ja mam cykle 28-30 i wyczytałam ze od ok 10-12 dnia powinno się zacząć testy bo organizm lubi płakać figle
No to ja w takim razie zaczynam już dziś. Jak mi testów zabraknie to dokupię... po 2 stronie ulicy mam Rossmann.

A ja już w drodze do domu [emoji847] co prawda godzinka jazdy ale ważne że już poza zakładem pracy [emoji28]

reklama
No to ja w takim razie zaczynam już dziś. Jak mi testów zabraknie to dokupię... po 2 stronie ulicy mam Rossmann.

A ja już w drodze do domu [emoji847] co prawda godzinka jazdy ale ważne że już poza zakładem pracy [emoji28]
Ja kupowałam na allegro bo wychodzą mega tanio wiem że to może być trochę dziwne ale ona maja nam tylko delikatnie pomóż więc po co przepłacać na te które za 5 szt trzeba dać z 30 zł albo więcej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry