MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja nie mialam plamien w zadnej z ciazJa miałam w pierwszej ciąży miałam śluz z czerwonymi nitkami gdzieś 6 dni po owu. Teraz w tej ciąży nie miałam. Więc różnie to bywa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mialam plamien w zadnej z ciazJa miałam w pierwszej ciąży miałam śluz z czerwonymi nitkami gdzieś 6 dni po owu. Teraz w tej ciąży nie miałam. Więc różnie to bywa.
Otoz to... i jesli minie magiczne 12tyg to dwa usg na cala ciaze (!). Chyba ze za kase - 89f...Tez mieszkam w UK i zgadzam sie. Ciaza do 12 tyg to nie ciaza. Badania podczas ciazy? Eee gdzie tam brzuch zmierza cisnienie tez plus waga i koniec. Ostatnio wynalazlam prywatna przychodnie i za samo badanie bhcg z krwi licza sobie £53 masakra jakas
Ja mam dzisiaj 19dc więc jeśli miałabym dostać miesiączke tak jak w poprzednim cyklu to by pokazało blada kreskę A nie ma nic Ani cienia kreski więc jestem już po owu lub wogule nie było piku LH zobaczymy co pokaże przyszły cykl i czy testy coś pokażą.Ja zrobiłam test owu i delikatna 2 krecha. 11dc
Delikatna kreska wychodzi praktycznie zawsze.. dopiero tak samo ciemna jest pozytywna..Ja mam dzisiaj 19dc więc jeśli miałabym dostać miesiączke tak jak w poprzednim cyklu to by pokazało blada kreskę A nie ma nic Ani cienia kreski więc jestem już po owu lub wogule nie było piku LH zobaczymy co pokaże przyszły cykl i czy testy coś pokażą.
Tak wiem ale mój test nie pokazał nawet cienia kreski na teście owu. A plamienia pierwszy raz miałam w 14dc ze sluzem różowym.Delikatna kreska wychodzi praktycznie zawsze.. dopiero tak samo ciemna jest pozytywna..Zobacz załącznik 973447
Odniosłam się do wiadomości młodej [emoji847] też nie nawiązałam do wypowiedzi SorkaTo mialo byc do adzik.. smyklo.mi sie na wypowiedz nie tej osoby, sorka![]()