reklama

Starania 2019!

reklama
Witajcie :-)
Ja dziś mam gorszy dzień, czuję się źle i slabowato, nie mogła się z wyra zebrać a jeszcze nocka przede mną...

Co do testów owu ja zakupiłam na swojej aptece 7szt za 9. 99 wzięłam 2 opak tak na początek.
Testy ciążowe wzięłam różne ( tam mi wychodzi taniej niż stacjonarne bo ceny są już od 2 zł).

Dzisiaj ta pogoda taka.. ja tez nie moglam wyjsc spod koldry.. w pracy tez ledwo zyje.. zasypiam na stojąco.. do tego ciagnie mnie podbrzusze.. i jakos tak kość ogonowa nie wiem od czego boli.. chce juz do domu..
Witajcie :-)
Ja dziś mam gorszy dzień, czuję się źle i slabowato, nie mogła się z wyra zebrać a jeszcze nocka przede mną...

Co do testów owu ja zakupiłam na swojej aptece 7szt za 9. 99 wzięłam 2 opak tak na początek.
Testy ciążowe wzięłam różne ( tam mi wychodzi taniej niż stacjonarne bo ceny są już od 2 zł).

Wiecie co? Jak czlowiek nie planuje dziecka.. to ma wrazenie ze okres ma co chwile.. a zacznie sie starac i do terminu @ czas wlecze sie przez wiecznosc [emoji23][emoji23][emoji23]
Oooo prawda... Ja czekam na tą wredna @ zleciało 17 dni a ja mam wrażenie że 54 i że co najmniej jeszcze tyle będę czekac.

Rano mnie nawalal jajnik, mam nadzieję że to na @ bo jak się okaże że coś tam się otorbiela to się zalamie.

Dziewczyny które były już w ciąży- czy występowało u Was plamienie implantacyjne? Dziś mam mieć @ i już myślałam, że przyszła.. ale od paru dobrych godzin tylko jedna plamka takiego brązowawego śluzu.. nie za późno jeśli miałoby to być tylko plamienie?

reklama
Dziewczyny które były już w ciąży- czy występowało u Was plamienie implantacyjne? Dziś mam mieć @ i już myślałam, że przyszła.. ale od paru dobrych godzin tylko jedna plamka takiego brązowawego śluzu.. nie za późno jeśli miałoby to być tylko plamienie?
Ja miałam w pierwszej ciąży miałam śluz z czerwonymi nitkami gdzieś 6 dni po owu. Teraz w tej ciąży nie miałam. Więc różnie to bywa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry