reklama

Starania 2019!

reklama
Kupiłam raz.. tylko ciut inne. Na moich jak buźka migała to były dni płodne, a jak buźka stała czyli nie migała była owulacja .. w tym właśnie cyklu kiedy ich używałam zaszłam w drugą ciążę. A teraz odkąd mam monitoring nie używałam testów owu :)
Aha rozumiem. No ja mam że jeśli jest puste kółko to owu nie ma A jak się pojawi buźka uśmiechnięta to jest owu dobrze rozumiem. Nigdy takich nie robiłam. Zawsze miałam takie zwykłe paskowe z apteki lub A allegro jak mieszkałam jeszcze w Pl

Aha rozumiem. No ja mam że jeśli jest puste kółko to owu nie ma A jak się pojawi buźka uśmiechnięta to jest owu dobrze rozumiem. Nigdy takich nie robiłam. Zawsze miałam takie zwykłe paskowe z apteki lub A allegro jak mieszkałam jeszcze w Pl
Tak dokładnie tak.. puste kółeczko nie ma dni płodnych uśmiech to dni płodne :) z tańszych testów polecam David owulationstest z eBay :)

Właśnie.. ja chodzę do szkoły, pracuje wiadomo obowiązki w domu też są, ale z tyłu głowy myśl zawsze jest.. :( Nie umiem sobie z tym poradzić :/
Ja tak samo niby tyle obowiązków i ciągle staram się czymś zająć ale myśli wracają co rusz i potem ciężko mi się skoncentrować na tym co robiłam :-).
Często przeglądam rzeczy dla dzieci, do wystroju pokoju itp.
Ja już uda mi się to napewno wpadnę w "piłkoszał" przygotowań :-) tak miałam przy synku, ja to bardzo baaaaaaardzo lubię [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ja tak samo niby tyle obowiązków i ciągle staram się czymś zająć ale myśli wracają co rusz i potem ciężko mi się skoncentrować na tym co robiłam :-).
Często przeglądam rzeczy dla dzieci, do wystroju pokoju itp.
Ja już uda mi się to napewno wpadnę w "piłkoszał" przygotowań :-) tak miałam przy synku, ja to bardzo baaaaaaardzo lubię [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Też tak miałam, ale w ciąży po stracie nie kupię nic.. dopiero jak szczęśliwie urodze i dojdę do siebie pojadę na mega wypasione zakupy dla maleństwa!
A mogę wiedzieć ile się już starasz i w jakim wieku masz dziecko?

reklama
Też tak miałam, ale w ciąży po stracie nie kupię nic.. dopiero jak szczęśliwie urodze i dojdę do siebie pojadę na mega wypasione zakupy dla maleństwa!
A mogę wiedzieć ile się już starasz i w jakim wieku masz dziecko?
Mam synka 3,5 roku starałam się o niego ok 2 lata ze wspomaganiem. Teraz dop zaczynam wł odstawilam tabsy i czekam na pierwszy @ żeby zacząć właściwe cykle i starania, a dluuuuzy mi się. Niedługo kończę 31 lat.
Ja mam podobny plan, co Mac będę sobie odkładać kasę a gdy już ciąża będzie zaawansowana to idę sklepy grabić, palić i plądrowac :-) [emoji23][emoji23][emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry