młoda1994
Fanka BB :)
A tam trzeba robić przelew przez konto tak?Tak dokładnie tak.. puste kółeczko nie ma dni płodnych uśmiech to dni płodnez tańszych testów polecam David owulationstest z eBay
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tam trzeba robić przelew przez konto tak?Tak dokładnie tak.. puste kółeczko nie ma dni płodnych uśmiech to dni płodnez tańszych testów polecam David owulationstest z eBay
![]()
Dokładnie to samo sobie powtarzamMam synka 3,5 roku starałam się o niego ok 2 lata ze wspomaganiem. Teraz dop zaczynam wł odstawilam tabsy i czekam na pierwszy @ żeby zacząć właściwe cykle i starania, a dluuuuzy mi się. Niedługo kończę 31 lat.
Ja mam podobny plan, co Mac będę sobie odkładać kasę a gdy już ciąża będzie zaawansowana to idę sklepy grabić, palić i plądrowac :-) [emoji23][emoji23][emoji23]
Sprawdzę te z Ebay dziękuję kochana za informację.Tak dokładnie tak.. puste kółeczko nie ma dni płodnych uśmiech to dni płodnez tańszych testów polecam David owulationstest z eBay
![]()
Tak bądź paypal, ja odkąd założyłam paypal ciągle nim płacęA tam trzeba robić przelew przez konto tak?
Miałam luteine, clo ( potem lamette) i zastrzyk na pęknięcie chyba pregnyl. I dop korelacja wszystkiego plus zastrzyk dała sukces.Dokładnie to samo sobie powtarzamco miesiąc za to co bym wydała na zakupy dla malucha będę odkładać i później szał zakupowy!
A przy jakim wspomaganiu lekami zaszłaś w ciążę?
A jak to się zakłada? Pomożesz?Tak bądź paypal, ja odkąd założyłam paypal ciągle nim płacęmega wygoda
Tak normalnie jak większość kont ..wejdz na stronę paypal.de znajdź Registieren wpisujesz dane, nr konta itd być może trzeba potwierdzić meila ( tego nie pamiętam) i w sumie to tyle.. później jak chcesz za coś zapłacić wybierasz metodę płatności paypal wpisujesz swój login i hasło i idzie automatycznie z Twojego kontaA jak to się zakłada? Pomożesz?
To ja jestem drugi cykl na clo, ale oprócz clo nie mam nicMiałam luteine, clo ( potem lamette) i zastrzyk na pęknięcie chyba pregnyl. I dop korelacja wszystkiego plus zastrzyk dała sukces.
Teraz lekarz mówi żeby najpierw spr normalnie. Zobaczymy
Super dziękuję kochana jesteś wielkaTak normalnie jak większość kont ..wejdz na stronę paypal.de znajdź Registieren wpisujesz dane, nr konta itd być może trzeba potwierdzić meila ( tego nie pamiętam) i w sumie to tyle.. później jak chcesz za coś zapłacić wybierasz metodę płatności paypal wpisujesz swój login i hasło i idzie automatycznie z Twojego konta![]()