Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No kurde troche jedne laski przesadziły to dobrze że o wszystkim rozmawiałyśmy i że nasze ciężarne koleżanki nas wspierały......Matko, dziewczyny co tu sie porobiło... Jeden weekend mnie nie było, a tu taki kwas [emoji50] gadamy o wszystkim, to jest super, że mamy w sobie wsparcie w każdej kwestii, nie tylko pozytywnego testu. Jak można komuś coś zarzucać, że nie pasuje mu co kto pisze... Nie pasuje niech nie czyta. Ja dołączyłam tu właśnie ze względu na atmosferę, że dziewczyny sobie pomagają, że dużo wiedzą i nieźle można sie dokształcić, wesprzeć... Ech... Szkoda gadać. [emoji849]
Dziwne, że ktoś nagle przychodzi i robi zamęt. Ale jestem już tam z Wami i cieszę się, że tak silna grupa się zebrałąNo kurde troche jedne laski przesadziły to dobrze że o wszystkim rozmawiałyśmy i że nasze ciężarne koleżanki nas wspierały......
Znikam na nowy wątek ciekawszy i przyjemniejszy .Milsze wsparcie.
Ja też mam okres koło owulacyjny testuje codziennie, ale dalej czekam. Temperatura też nie wskazuje jeszcze na owulacje. Wiec czekamy. Jak bylam u gin mowila ze widac pecherzyk więc cały czas czekam i cały czas staram się przytulać. I ciągle mam nadzieję ze to ostatni cykl starań.![]()
Trochę mi smutno że ktoś wyraził swoje zdanie i wszyscy stąd uciekli, bo się obrazili ja jeszcze nie straciłam dzieciątka, ale czekam na swoje pierwsze wyczekane i powiem szczerze że też ciężko czyta mi się o tym że komuś się udalo, nie zazdroszcze tylko mi po prpsru smutno ze to jeszcze nie ja, ale dzielnie to znosze. Jednak skoro ten wątek jest dla starających to tak powinno zostać.