• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
To super wieści. Ja też mam zamiar zażywać castagnusa od nowego cyklu. Narazie czekam na miesiączke. Ciekawa jestem za ile dni u mnie zawita.
Dam znać czy coś jeszcze się u mnie zmienia po castagnusie :) Byłabym przeszczęśliwa, gdyby cykle się skróciły, zmniejszył się PMS i bóle miesiączkowe nie były tak uciążliwe. Może @ nie będzie tak obfita. Zobaczymy :)

Dam znać czy coś jeszcze się u mnie zmienia po castagnusie :) Byłabym przeszczęśliwa, gdyby cykle się skróciły, zmniejszył się PMS i bóle miesiączkowe nie były tak uciążliwe. Może @ nie będzie tak obfita. Zobaczymy :)
Ja od 2 msc pije Miovarian.. pięknie wyregulował cykl, a od dziś czyli 1dc biorę Agnusa i zobaczymy jak ten się sprawdzi.. A jak Twój test owu?

To czekam na wieści A bierzesz jedna czy 2 tabletki? Ja będę brała agnusa na wyregulowanie cykli oraz na owu może u mnie pozytywnie wpłynie.

Cześć dziewczyny, dołączam do grupy starać ej i ja :) w zasadzie to staramy się od 2 miesięcy. Mam już jedno dziecko. Korzystam z pasków owulacyjn6ch, żeby nie przeoczyć TEGO właściwego momentu;) 27-29 maja powinnam mieć miesiączkę. Niestety nie czuję żadnych objawów ciąży. Wczoraj zrobiłam test ciążowy o czułości 10, ale nie było cienia drugiej kreseczki. Nie wiem, czy to nie za szybko?

Cześć dziewczyny, dołączam do grupy starać ej i ja :) w zasadzie to staramy się od 2 miesięcy. Mam już jedno dziecko. Korzystam z pasków owulacyjn6ch, żeby nie przeoczyć TEGO właściwego momentu;) 27-29 maja powinnam mieć miesiączkę. Niestety nie czuję żadnych objawów ciąży. Wczoraj zrobiłam test ciążowy o czułości 10, ale nie było cienia drugiej kreseczki. Nie wiem, czy to nie za szybko?
Czyli czekamy razem. Ja mam termin @ na 28 maja.. na test mysle ze zbyt szybko dlatego tez poki co nie robie.. co do objawow to zwalam na razie na PMS ;)

reklama
Witam. Ja testuje 27 bedZie to 13 dzień po inseminacji. Dziś jest 8 i coś mi wlazło w biodro. Jeśli chodzi o kłucia i ciągniecie to mam tak co cykl i niestety @ przychodziła. Jedyne co odczuwam ponadto to ciężkość i napięcie. I szukam jakiś wskazówek świadczących ze się w końcu udało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry