Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dam znać czy coś jeszcze się u mnie zmienia po castagnusieTo super wieści. Ja też mam zamiar zażywać castagnusa od nowego cyklu. Narazie czekam na miesiączke. Ciekawa jestem za ile dni u mnie zawita.
Ja od 2 msc pije Miovarian.. pięknie wyregulował cykl, a od dziś czyli 1dc biorę Agnusa i zobaczymy jak ten się sprawdzi.. A jak Twój test owu?Dam znać czy coś jeszcze się u mnie zmienia po castagnusieByłabym przeszczęśliwa, gdyby cykle się skróciły, zmniejszył się PMS i bóle miesiączkowe nie były tak uciążliwe. Może @ nie będzie tak obfita. Zobaczymy
![]()
To czekam na wieści A bierzesz jedna czy 2 tabletki? Ja będę brała agnusa na wyregulowanie cykli oraz na owu może u mnie pozytywnie wpłynie.Dam znać czy coś jeszcze się u mnie zmienia po castagnusieByłabym przeszczęśliwa, gdyby cykle się skróciły, zmniejszył się PMS i bóle miesiączkowe nie były tak uciążliwe. Może @ nie będzie tak obfita. Zobaczymy
![]()
Ja nie wiem a bolały was kiedyś jamniki na zmianę? Ciągnie mnie dziś cały dzień raz lewy raz prawy..![]()
Czyli czekamy razem. Ja mam termin @ na 28 maja.. na test mysle ze zbyt szybko dlatego tez poki co nie robie.. co do objawow to zwalam na razie na PMSCześć dziewczyny, dołączam do grupy starać ej i jaw zasadzie to staramy się od 2 miesięcy. Mam już jedno dziecko. Korzystam z pasków owulacyjn6ch, żeby nie przeoczyć TEGO właściwego momentu
27-29 maja powinnam mieć miesiączkę. Niestety nie czuję żadnych objawów ciąży. Wczoraj zrobiłam test ciążowy o czułości 10, ale nie było cienia drugiej kreseczki. Nie wiem, czy to nie za szybko?
Czyli czekamy razem. Ja mam termin @ na 28 maja.. na test mysle ze zbyt szybko dlatego tez poki co nie robie.. co do objawow to zwalam na razie na PMS![]()