• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

reklama
To super wieści. Ja też mam zamiar zażywać castagnusa od nowego cyklu. Narazie czekam na miesiączke. Ciekawa jestem za ile dni u mnie zawita.
Dam znać czy coś jeszcze się u mnie zmienia po castagnusie :) Byłabym przeszczęśliwa, gdyby cykle się skróciły, zmniejszył się PMS i bóle miesiączkowe nie były tak uciążliwe. Może @ nie będzie tak obfita. Zobaczymy :)

Dam znać czy coś jeszcze się u mnie zmienia po castagnusie :) Byłabym przeszczęśliwa, gdyby cykle się skróciły, zmniejszył się PMS i bóle miesiączkowe nie były tak uciążliwe. Może @ nie będzie tak obfita. Zobaczymy :)
Ja od 2 msc pije Miovarian.. pięknie wyregulował cykl, a od dziś czyli 1dc biorę Agnusa i zobaczymy jak ten się sprawdzi.. A jak Twój test owu?

To czekam na wieści A bierzesz jedna czy 2 tabletki? Ja będę brała agnusa na wyregulowanie cykli oraz na owu może u mnie pozytywnie wpłynie.

Cześć dziewczyny, dołączam do grupy starać ej i ja :) w zasadzie to staramy się od 2 miesięcy. Mam już jedno dziecko. Korzystam z pasków owulacyjn6ch, żeby nie przeoczyć TEGO właściwego momentu;) 27-29 maja powinnam mieć miesiączkę. Niestety nie czuję żadnych objawów ciąży. Wczoraj zrobiłam test ciążowy o czułości 10, ale nie było cienia drugiej kreseczki. Nie wiem, czy to nie za szybko?

Cześć dziewczyny, dołączam do grupy starać ej i ja :) w zasadzie to staramy się od 2 miesięcy. Mam już jedno dziecko. Korzystam z pasków owulacyjn6ch, żeby nie przeoczyć TEGO właściwego momentu;) 27-29 maja powinnam mieć miesiączkę. Niestety nie czuję żadnych objawów ciąży. Wczoraj zrobiłam test ciążowy o czułości 10, ale nie było cienia drugiej kreseczki. Nie wiem, czy to nie za szybko?
Czyli czekamy razem. Ja mam termin @ na 28 maja.. na test mysle ze zbyt szybko dlatego tez poki co nie robie.. co do objawow to zwalam na razie na PMS ;)

reklama
Witam. Ja testuje 27 bedZie to 13 dzień po inseminacji. Dziś jest 8 i coś mi wlazło w biodro. Jeśli chodzi o kłucia i ciągniecie to mam tak co cykl i niestety @ przychodziła. Jedyne co odczuwam ponadto to ciężkość i napięcie. I szukam jakiś wskazówek świadczących ze się w końcu udało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry