• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja od 2 msc pije Miovarian.. pięknie wyregulował cykl, a od dziś czyli 1dc biorę Agnusa i zobaczymy jak ten się sprawdzi.. A jak Twój test owu?
Przestałam regularnie robić testy owu, bo podobnie jak wielu dziewczynom tutaj mi nigdy nie wychodziły. Zrobiłam wczoraj, bo akurat zostało mi kilka pasków i kreska była bardzo zbliżona do tej testowej kolorem, ale nie wiem czy to oznacza pil L4, skoro wczoraj też miałam kłucia jajników i śluz płodny. Możliwe, że test zrobiłam za późno bo wcześniej mam owu... Tak czy siak mam PCOS, więc te testy nie są dla mnie wiarygodne :( Muszę obserwować swój organizm :)

Czyli czekamy razem. Ja mam termin @ na 28 maja.. na test mysle ze zbyt szybko dlatego tez poki co nie robie.. co do objawow to zwalam na razie na PMS ;)
Super, czyli jakieś objawy masz. Ja niestety nic. W pierwszej ciąży przed terminem @ miałam pełno śluzu przezroczystego, bolące piersi (jakby ktoś od dołu cioł nożem), ciągle chciało mi się siusiu i pocila mi się twarz przez 2 tyg. Od 5 tygodnia wymiotowałam do końca ciąży, kilka razy dziennie. Pamiętam do dziś ból przełyku od wymiotowania ;)

Super, czyli jakieś objawy masz. Ja niestety nic. W pierwszej ciąży przed terminem @ miałam pełno śluzu przezroczystego, bolące piersi (jakby ktoś od dołu cioł nożem), ciągle chciało mi się siusiu i pocila mi się twarz przez 2 tyg. Od 5 tygodnia wymiotowałam do końca ciąży, kilka razy dziennie. Pamiętam do dziś ból przełyku od wymiotowania ;)
Mam ale przypisuje PMS.. zobaczymy co dalej ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry