Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na razie biorę jedną tabletkę ranoTo czekam na wieści A bierzesz jedna czy 2 tabletki? Ja będę brała agnusa na wyregulowanie cykli oraz na owu może u mnie pozytywnie wpłynie.
Przestałam regularnie robić testy owu, bo podobnie jak wielu dziewczynom tutaj mi nigdy nie wychodziły. Zrobiłam wczoraj, bo akurat zostało mi kilka pasków i kreska była bardzo zbliżona do tej testowej kolorem, ale nie wiem czy to oznacza pil L4, skoro wczoraj też miałam kłucia jajników i śluz płodny. Możliwe, że test zrobiłam za późno bo wcześniej mam owu... Tak czy siak mam PCOS, więc te testy nie są dla mnie wiarygodneJa od 2 msc pije Miovarian.. pięknie wyregulował cykl, a od dziś czyli 1dc biorę Agnusa i zobaczymy jak ten się sprawdzi.. A jak Twój test owu?
W takim razie życzę owocnych starań i aby w końcu się udałoNa razie biorę jedną tabletkę ranoWczoraj było testowane, zobaczymy co tam się wydarzy
Ale pro forma jeszcze popróbujemy co dwa dni do końca okresu okołoowu
![]()
Super, czyli jakieś objawy masz. Ja niestety nic. W pierwszej ciąży przed terminem @ miałam pełno śluzu przezroczystego, bolące piersi (jakby ktoś od dołu cioł nożem), ciągle chciało mi się siusiu i pocila mi się twarz przez 2 tyg. Od 5 tygodnia wymiotowałam do końca ciąży, kilka razy dziennie. Pamiętam do dziś ból przełyku od wymiotowaniaCzyli czekamy razem. Ja mam termin @ na 28 maja.. na test mysle ze zbyt szybko dlatego tez poki co nie robie.. co do objawow to zwalam na razie na PMS![]()
Mam ale przypisuje PMS.. zobaczymy co dalejSuper, czyli jakieś objawy masz. Ja niestety nic. W pierwszej ciąży przed terminem @ miałam pełno śluzu przezroczystego, bolące piersi (jakby ktoś od dołu cioł nożem), ciągle chciało mi się siusiu i pocila mi się twarz przez 2 tyg. Od 5 tygodnia wymiotowałam do końca ciąży, kilka razy dziennie. Pamiętam do dziś ból przełyku od wymiotowania![]()
Dzięki kochanaW takim razie życzę owocnych starań i aby w końcu się udało
Napewno dobry znak. Wierzę że się uda. Trzymam kciuki [emoji6][emoji110][emoji110]Dzięki kochanaDziś dalej delikatnie pobolewa mnie podbrzusze i jajniki. To chyba doby znak jeśli chodzi o owu
![]()
Dokładnie! Ależ będą z nas wspaniałe mamuśkiNiech się uda nam wszystkim![]()