Pol roki od odstawienia tabsow. 3 @ już miałam. Czyli fizycznie 3 cykle starańWitam w klubie [emoji4] Też czekam, dzisiaj 31dc... U Ciebie też druga @ po poronieniu? Niestety zdrowie drogie oj drogie [emoji3525] A ile już się staracie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pol roki od odstawienia tabsow. 3 @ już miałam. Czyli fizycznie 3 cykle starańWitam w klubie [emoji4] Też czekam, dzisiaj 31dc... U Ciebie też druga @ po poronieniu? Niestety zdrowie drogie oj drogie [emoji3525] A ile już się staracie?
Jak zaszłam w ciążę to od 26 września zaczęłam plamić, 29 września beta zwolniła a 1 października już diametralnie spadła więc wypisali mnie do domu. Plamienia tak do 4 października a już 5 października przyszła taka normalna miesiączka i trwała 5 dni jak zwykle. Kolejna @ była 8 listopada no i właśnie do teraz trwa cykl.O nie [emoji3525] Przykro mi [emoji3525]To długo czekałaś na pierwszą @. U mnie poronienie 25.10 i pierwsza już 18.11 (24dni)... Dlatego teraz jestem lekko zdezorientowana...
Pol roki od odstawienia tabsow. 3 @ już miałam. Czyli fizycznie 3 cykle starań
Wiem ze moze niedlugo. Ale fakt ze kilka lat czekalismy na warunki sprzyjające to dla mnie te pol roku to wiecznosc.Wiem, że źle to zabrzmi, ale 3 cykle to niewiele. I nie pisze tego żebyś się obraziła. Może twój organizm potrzebuje jeszcze chwili czasu by się oczyścić z całego czasu trucia hormonami. Poza cierpliwością nic nam nie pozostaje![]()
Chyba mnie źle zrozumiano. 6 miesiecy starania. Ale 3 miesiace organizm powracał na normalny tryb. Dopiero po tym czasie dostalam pierwszą @ po kilkunastu latach [emoji16]@SalsaPL faktycznie długie masz te cykle... Może u Ciebie się normuje jeszcze po hornonach bo długo brałaś jak dobrze pamiętam? Ale sprawdzić nie zaszkodzi, może akurat coś można pospieszyć. Dawaj znać jak wyniki.
Ja po wizycie, w sumie gin jeszcze nic nie widzi, ale dostałam globulki jakieś. I kremik. Mówiłam mu że się spóźnia mi 3 dni ale ciąży nie ma, ale dostałam i tak jakieś bezpieczne.