• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania 2019!

W momencie oznczenia pozytywnego testu owu w obu przelicza sie inny termin spodziewanej @.. roznica niewielka 1 dnia.. ale jednak flo wydaje sie byc realniejszy.. po pozytuwnym tescie pokazal ze owu bedzie nastepnego dnia.. kalendarzyk oznaczyl owu na dzien wykonania testu..
A mam jeszcze takie pytanko bo mi lekarz przepisał luteine czy któraś z was ma z nią jakieś doświadczenia??

reklama
No tak wlasnie robie z "flo" i "moj kalendarzyk" i dlatego pytam jak wasze doswiadczenia bo widze rozbieznosci ;)
Wiesz co ja miałam w zeszłym miesiącu dwie aplikacje. Mój kalendarzyk i jakaś druga wprowadzone te same dane A i kalendarzyk ani druga aplikacja nie była wiarygodna. Spróbuj kilka miesięcy mieć te dwie aplikacje i zobaczysz może któraś będzie bardziej wiarygodna.

No ciężka jest ta obserwacja ja ciągle się jej uczę i uczę się obserwowac organizm, test owulacyjny w tym miesiącu mnie zawiódł naprawdę i pokazał dwie kreski za wcześnie o już 3 dzień bo tak naprawdę nie wiem czy jajeczko pękło mogę się tylko domyślać po tym bólu,

Pozytywny test pokazuje to od niego w ciągu 24/36 h jest owulacja także dobrze Ci pokazał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry