AsiaIN
Fanka BB :)
Szansa jest, ale zmartwil mnie ten test, bo skoro wczoraj był.cien to dziś powinien wyjść też choć cień, a tu nic serio...Skoro jest wysoko to dobrze bo na @ jest nisko więc jeszcze szansa jest [emoji847]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szansa jest, ale zmartwil mnie ten test, bo skoro wczoraj był.cien to dziś powinien wyjść też choć cień, a tu nic serio...Skoro jest wysoko to dobrze bo na @ jest nisko więc jeszcze szansa jest [emoji847]
Na początku roku 35 skończę heheh
Tylko u mnie praca stresująca i ciężka czego się boję ale mam nadzieję że na święta będę w domu [emoji4]
Badalam się i u mnie jakoś miękko i pełno jestSzansa jest, ale zmartwil mnie ten test, bo skoro wczoraj był.cien to dziś powinien wyjść też choć cień, a tu nic serio...
Ja tylko 10 używamAsia, Kasiula, a jakiej czulosci testy robilyscie? 25 czy 10?
Ja tez na początku roku skończę 35
Ja te co miałam to chyba mają czułość 6mlu first response. Narazie nic nie przekreslam, czekam na czwartek lub nawet piatek teraz .Asia, Kasiula, a jakiej czulosci testy robilyscie? 25 czy 10?
uwazam, ze 25 najlepiej po terminie @ mozna robic.. wczesniej i tak za bardzo nie wykrywaja..albo pojawia sie jakis cien cienia, jak u mnie kilka lat temu.Ja tylko 10 używam
wow!Ja te co miałam to chyba mają czułość 6mlu first response. Narazie nic nie przekreslam, czekam na czwartek lub nawet piatek teraz .
Tutaj są dostępnewow!6? nawet nie wiedzialam, ze takie istnieja
![]()