Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A wiecie ostatnio mój mąż zaczął przesyłać mi linki do różnych artykułów dotyczących ciąży, porodu, itp. Aż normalnie jestem strasznie miło zaskoczona i czasami to nawet łezka mi sie w oku zakręci że on jednak też gdzieś tam myślami wokół tego krąży. Kocham Mojego Męża !!!!
Dziewczyny to ja też coś dorzucę od siebie do imprezki, tak trochę naciągnę ale zawsze 17.08 będzie rok i 1 miesiąc od kiedy jesteśmy małżeństwem mam nadzieję, że powód do świętowania przyjęty
U mnie bylo troszku inaczej To moj chlopak poprosil mnie o starania sie o dzidzie....pamietam ten moment do dzis i chyba nigdy nie zapomne bo bylam bardzo zaskoczona ! Musialam przemyslec to powaznie przez miesiac no i w nastepnym cyklu stal sie cud Wam tez tego zycze naprawde z calego serduszka ! Wiem jakie to wazne jest dla was . I mowie wam dotykajcie brzuszkow ciezarnych kobitek TO NAPRAWDE POMAGA !!!!!!