reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Dziewczyny, mocno Wam kibicuję.
Falka, gratuluję szybkiej ciąży i życzę dużo zdrówka :-)
Luska, możesz dopisać do tabelki, że jestem z Wrocławia, mam 29 lat i to mój czwarty miesiąc starań.

Wiecie, dziewczyny, ja od początku lata wyczekiwalam ciąży, szukalam jakichś oznak, robilam testy a teraz się chyba przepalilam. Fakt, robiłam testy owulacyjne bo muszą być choc jakieś szansy :-D ale już na nic nie wyczekuje, nie wyszukuje i nie liczę dni do okresu. Nawet na forum mnie tak nie ciągnie choć czasem Was podczytuje ;-)

reklama
Ludek to chyba dobre podejście. Chyba od tej @ tak się postaram choć muszę się przyznać ze w tym cyklu juz mi lepiej, bo w poprzednim to jak wariat się zachowywalam.

Hej dziewczyny. Trzymam kciuki za wasze tesciki. Mnie okrutnie mecza cholerne bole przy @ i cos mi sie poprzestawialo. Zawsze cykl mialam regularny a ostatnio jakies wahania ale to raczej stres w pracy daje o sobie znac.

Podaj skad jestes ile masz lat ile cykli sie starasz i kiedy masz nastepna @ to wpisze cie do tabelki

Dziewczyny, mocno Wam kibicuję.
Falka, gratuluję szybkiej ciąży i życzę dużo zdrówka :-)
Luska, możesz dopisać do tabelki, że jestem z Wrocławia, mam 29 lat i to mój czwarty miesiąc starań.

Wiecie, dziewczyny, ja od początku lata wyczekiwalam ciąży, szukalam jakichś oznak, robilam testy a teraz się chyba przepalilam. Fakt, robiłam testy owulacyjne bo muszą być choc jakieś szansy :-D ale już na nic nie wyczekuje, nie wyszukuje i nie liczę dni do okresu. Nawet na forum mnie tak nie ciągnie choć czasem Was podczytuje ;-)

Podaj jeszcze termin @

Opowiem wam co zdarzyło się dzisiaj u mnie w pracy bo nie mam z kim się tym podzielić. Swojemu nie powiem bo mnie więcej do niej nie puści.
Widziałyście brygadę antyterrorystyczną na żywo? Otóż mnie dzisiaj kopnął zaszczyt. Powiem wam, że widok imponujący, jak zobaczyłam ich z okna to jak mała dziewczyna... w głowie śmignęła mi myśł,"ja chce z nimi zdjęcie". Ot m mądra. A zjawili się dopewnego starszego Pana, stałego gościa, dziwnego bo dziwnego. Nadzianego co nie miara, zbieracz gadżetów i zabawek. Ostatnio nabył ciuchcię za 2,700 euro. Zawsze chwali się nowymi zdobyczami. Dziś pochwalił się pistoletem, dał go do ręki mojej przełożonej, odbezpieczył i powiedział "pif,paf". Włączył kolędy i śpiewał, że pada śnieg. Niedługo potem zjawili się wszyscy co mogli, policja, straż, pogotowie i oczywiście antyterroryści. Ewakuacja budynku, wszędzie goście z bronią. Przestrzelili mu zamek w drzwiach ale faceta w pokoju nie było. Za to ciuchcia oberwała, bo stała na drodze pocisku. Broń znaleźli pod łóżkiem.
Ogólnie sytuacja nie ciekawa bo teraz nie wiem co się dalej wydarzy w związku z tą sprawą. A całkiem niedawno na moim piętrze dziewczyna popełniła samobójstwo. Ten hotel jest jakiś pechowy, bo pracowałam z innym dłużej niż w tym i nawet próby alarmu nie przeżyłam.

Kaana, wesoło masz w pracy, coś się dzieje :-D ale takich atrakcji lepiej nie za dużo.
Luska, termin @ prawdopodobnie 23.09. Jak tam udało się Wam podzialac jednak w dni płodne? :-)

Ostatnia edycja:
reklama