reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Mała86, o ile wiem parę dziewczyn tu też mają dzieci i nie przyjmują się. Już się przyzwyczailam że tu nie wszyscy o pierwsze malenstwo się starają - chyba taki fajny mamy wątek :-)

W pewnym sensie też jednak się starasz o pierwsze malenstwo ;-) A czemu tracisz nadzieję?

Kropeczka, super, gratuluję! Doczekałas się swojego szczęścia :-)

Luska, jesteś naprawdę bardzo sympatyczna dziewczyna :-)

Julka, nie wiem jakim cudem masz nadwagę. Ja mam 59 kg przy 160 cm i jestem naprawdę drobna, podobna do nastolatki ;-)

ludek tak jak kotka wcześniej wspomniała zależy wszystko od budowy. ja mam szerokie biodra i jak tyje to idzie mi wszystko w boczki i brzuch dlatego nie ubieram obcislych bluzek bo po prostu widzę swój tłuszcz. zrobiła mi się oponka której nie cierpię i której ciężko jest się pozbyć.

reklama