reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Mała, no i gitarka. W kompendium wiedzy staraczki mamy rozpisane naturalne wspomagacze. Możesz włączyć do diety jeszcze migdały i orzechy brazylijskie.

Just, dobrze, że pytasz. A Twój gin na prawdę ma dobre podejście. Logiczne i zapobiegawcze. Ze świecą takiego szukać...

Dziewczyny widze niebiesko zielona zylke na piersi bola jak nie wiem co ale jestem twarda nie testuje do 22

Ostatnia edycja:
Lusia, spokojnie czekaj :D Jeszcze 4 dni. Wytrzymasz. Trzymam kciuki mocno!
Mnie jajniki znowu szaleją tak, jak wczoraj. Po "moich 600 gramach szczęściach" robię zastrzyk z pregnylu :)

Ostatnia edycja:
lusia, wierzę w Ciebie i Wasz sukces :)

Misia, to jeszcze nie wszystko, na bieżąco będę uzupełniać :) Wy też przecież możecie (a nawet powinnyście) dopisywać jeszcze to, czego brakuje. Nie pozjadałam wszystkich rozumów przecież :)

Ja oglądam i ryczę. Serce mi się kraja w kawałeczki jak patrzę na te kruszyny i ich rodziców.

reklama