reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Lusia, dziękuję. Ja też wierzę z całego serca. Mam na pewno podwójne szanse w tym miesiącu, a może nawet i potrójne, jeśli najmniejszy bąbel też urósł. Musiało się udać w końcu!!

aaaa mam milion postow do nadrobienia!:))

Nie bylo mnie przez weekend bo mialam straszne urwanie glowy:( Ale od dzis mam wiecej czasu wiec bede juz regularnie zagladac;))

Wpiszecie mi termin nastepnej @ na 20.10?:))

PanaKotka, ale mnie pojechałaś :-p Ale nie testowałam w tym miesiącu, miałam na myśli te testy co w poprzednich cyklach robiłam :) W ogóle nic nie badam, ani temperatury ani śluzu :laugh2:

Ludek,ja myślalam, że teraz testowałaś, patrzę w tabelkę a tam jeszcze 2 dni... Pojechałam, bo wszystkie chcecie za szybko wszystko wiedzieć :) Ja normalnie w ogóle prawie testów nie robię, bo są niemiarodajne. W tym miesiącu na betę pójdę. Aby nie przegapić i szybko wrócić do luteiny (moje progesterony są przecież tragiczne), więc to bardziej z lęku przed spadkiem progesteronu i poronieniem....

Wiem, wiem, PanaKotka, i masz całkowitą rację!

Just, na pewno lepiej, nerwy i samopoczucie wtedy są w porządku, bo jak zaszłam to przecież i tak się dowiem :-) Ale Ciebie też rozumiem, pierwsze miesiące starań to same oczekiwania na testy, na dni płodne i td. Żebyś za długo nie czekała :rofl2: Masz tak krótkie cykle, że mi się wydaje, że masz 0 szans że Ci przed terminem okresu wykryje ciążę, myślę że tydzień po terminie już tak :)

To czekanie jest zabijające, mam nadzieje, że przez te nerwy i stres nie opóźni mi się @. No ale czekam. Boli mnie głowa to pewnie przyjdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Just, głowa może Cię boleć też z innego powodu.
A czekanie faktycznie jest wkurzające. Dobrze, że u mnie jest wszystko na etapy teraz podzielone. Najpierw stymulacja, potem monitoring i pregnyl, teraz mam etap luteiny, który skończę w 25dc, a po trzech dniach powinna przyjść @ zgodnie z pierwszą owulacją i z odstawieniem luteiny.