reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Blue zanotuje i powiem. Dziekuje kochana jestes...
Mam nadzieje ze kolejny cykl bedzie lepszy... hehe... bo ja strasznie niecierpilwa jestem. Jak male dziecko;-);-)

reklama
To powiem Ci że w ciąży będziesz musiała sie nauczyć cierpliwosci :) bo ja tez z tych niecierpliwych, ale w ciazy niczego nie przyspieszysz i musisz sie nauczyć właśnie tej cierpliwosci. :D

Bedzie dobrze Karla :*

Masakra... mi z dziecinstwa chyba to zostalo;-) hahaha jak juz bede w ciazy to ze szczescia chyba wycaluje i przytule kazdego kogo spotkam po drodze ;-)

Belka widocznie tak mialo byc. Ake w tym miesiacu duzo szczescia u nas na forum wiec to najwazniejsze;-) ja na noc sie poswiecilam heh i zalozylam podpaske bo cis podbrzusze mnie boli. A boje sie brac ketonal bo jesli to ciaza ale oewnie nie to wole nie ryzykowac. Wiec czeka mnie ciezka i bolesna noc:'(

Karla - ja Ci mogę powiedzieć co ja powiedziałam u lekarza. U nas pyknęło pół roku starań więc poszłam i powiedziałam, że staramy się już rok. Zostałam potraktowana poważnie na szczęście, chociaż u pierwszego lekarza może niezbyt fachowo. Babka nawet powiedziała "no rok to już ok, ale bywają takie co przychodzą bo w 2 miesiące nie zaszły"... także moim zdaniem lepiej powiedzieć więcej. Przynajmniej zrobią monitoring, wyślą na badania - a przecież lepiej wiedzieć co jest grane :tak:
Ile się staracie, kojarzę że króciutko? Myślę, że na razie na spokojnie... Miałaś bladziocha - to oznacza najpewniej, że ciąża była tylko się nie utrzymała. A to jest już wyraźną wskazówką, że jesteście zdolni do zajścia skoro się udało :tak: To jest super wiadomość!

A jeśli nie chcesz siedzieć z założonymi rękami to możesz zrobić sobie badania hormonalne (w dziale "staramy się" na forum jest przyklejony ciekawy wątek informacyjny - moje ulubione kompendium) :-)

Karla - ja Ci mogę powiedzieć co ja powiedziałam u lekarza. U nas pyknęło pół roku starań więc poszłam i powiedziałam, że staramy się już rok. Zostałam potraktowana poważnie na szczęście, chociaż u pierwszego lekarza może niezbyt fachowo. Babka nawet powiedziała "no rok to już ok, ale bywają takie co przychodzą bo w 2 miesiące nie zaszły"... także moim zdaniem lepiej powiedzieć więcej. Przynajmniej zrobią monitoring, wyślą na badania - a przecież lepiej wiedzieć co jest grane :tak:
Ile się staracie, kojarzę że króciutko? Myślę, że na razie na spokojnie... Miałaś bladziocha - to oznacza najpewniej, że ciąża była tylko się nie utrzymała. A to jest już wyraźną wskazówką, że jesteście zdolni do zajścia skoro się udało :tak: To jest super wiadomość!

A jeśli nie chcesz siedzieć z założonymi rękami to możesz zrobić sobie badania hormonalne (w dziale "staramy się" na forum jest przyklejony ciekawy wątek informacyjny - moje ulubione kompendium) :-)

Dziekuje kochana napewno tam zajrze. W tej chwili staramy sie dwa miesiace teraz leci trzeci. Ake wczesniej sie juz ok 5-6 miesiecy staralismy i nic. A ten bladzioch w czwartek byl ale on potem na tescie zniknal. Nastepnego dnia nie bylo po nim sladu. Wiec nie wiadomo.

reklama
KAS JAK TAM? Wybaczcię dzisiaj kiepsko z moja wena :mad:
Później napiszę:-)

No właśnie dalej @ nie mam i raczej się na to nie zanosi...mysłałam że wczoraj dostane bo zawsze 3 dni przed @ mam dużo śluzu i teraz też tak było ale on był inny taki kremowy jednolity bez grudek...a zawsze na @ mam biały z grudkami....a dziś nic .....testu nie robiłam ...nawet nie kupiłam jeszcze

nie wiem czy do ginki iść w piątek czy poczekać jeszcze tydzień i dopiero iść...

W piatek chyba będe testować bo ide do dentysty i w razie czego musi mi dać inne znieczulenie jakby krasnal zamieszkał u mnie..

Sama nie wiem co myśleć mam

Do góry