Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masakra... mi z dziecinstwa chyba to zostalo;-) hahaha jak juz bede w ciazy to ze szczescia chyba wycaluje i przytule kazdego kogo spotkam po drodze ;-)

To jest super wiadomość! Karla - ja Ci mogę powiedzieć co ja powiedziałam u lekarza. U nas pyknęło pół roku starań więc poszłam i powiedziałam, że staramy się już rok. Zostałam potraktowana poważnie na szczęście, chociaż u pierwszego lekarza może niezbyt fachowo. Babka nawet powiedziała "no rok to już ok, ale bywają takie co przychodzą bo w 2 miesiące nie zaszły"... także moim zdaniem lepiej powiedzieć więcej. Przynajmniej zrobią monitoring, wyślą na badania - a przecież lepiej wiedzieć co jest grane
Ile się staracie, kojarzę że króciutko? Myślę, że na razie na spokojnie... Miałaś bladziocha - to oznacza najpewniej, że ciąża była tylko się nie utrzymała. A to jest już wyraźną wskazówką, że jesteście zdolni do zajścia skoro się udałoTo jest super wiadomość!
A jeśli nie chcesz siedzieć z założonymi rękami to możesz zrobić sobie badania hormonalne (w dziale "staramy się" na forum jest przyklejony ciekawy wątek informacyjny - moje ulubione kompendium) :-)
KAS JAK TAM? Wybaczcię dzisiaj kiepsko z moja wena
Później napiszę:-)