reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Musisz obserwować jakie są obfite Twoje krwawienia. Jak miałaś wczesniej, i jak jest teraz. Jeżeli zauważysz zmiany w Twoim organiźmie, których wczesniej nie było, lub cos Cie niepokoi, to wybierz sie do gina.

EDIT: kochana moja, musicie wspierać razem, bo Wam ciezko obojgu i tego nic nie zmieni. Musicie byc pełni nadzieji, i czekać na cud, ktory rozświetli wasze minki. Teraz najważniejsze aby jedno drugiego rozumiało, i abyście byli obok siebie! :* bo co nas nie zabije to nas wzmocni.

Ostatnia edycja:
reklama
Tylko ze ja nie wiem:'( odkad pamietam to w momencie kiedy pojaeia sie @ to wkladam tampon i co 2-3h go zmieniam. Bede widziala po tamponach tylko ze jest tak jak zwykle. Juz w zeszlym miesiacu mialam krotki okres..

Karla moze idź do ginka po @ na rutynową kontrolę, i zobacz czy wszystko jest w porządku. A masz regularne cykle czy nie?

Karla - a masz podpaskę może w domu bo jeśli to by była faktycznie wczesna ciąża to lepiej żeby wszystko sobie wypływało i żeby nie tamować tego bo bywają skrzepy ,a jeśli zauważysz coś takiego i brzuch by bolał bardziej niż zwykle to warto iść do lekarza ,ale może to @ jednak po prostu , ja kiedyś miałam test pozytywny i potem bardzo obfitą @ sprawdzaj czy nie przecieka.

Jeju jakie wy jestescie kochane... dziekuje za takie wsparcie...

Blue nigdy nie mialam regularnych miesiaczek. I zawsze strasznie bolesne... dzisiaj narazie nie jest zle chwile mnie bolal brzuch i przestal.. az jestem w szoku...

Bede obserwowac kazdy tampon... narazie mnie brzuch nie boli co jest bardzo dziwne. Po @ pojde do gina chyba na kontrole...

Idź na kontrole, nie zaszkodzi! I nie będziesz sie tak denerwować. Jeżeli to @ to Wyrłumacz jej wszystko co i jak, (i nagnij nawet troche, zakoloryzuj) aby moze z innego konta spojrzała. ;)

reklama
Ja bym powiedziała, że mam nieregularne cykle (w Twoim przypadku to nie kłamstwo), starasz sie o dziecko z mężem juz dłuższy czas (nagielabym że pół roku), dwa razy robiłaś test przed @ (lub po) bo tak jak pisałaś masz nierelgularne, to ciezko stwierdzić kiedy masz dostać kolejną francę, no i ze wychodził Ci bladzioch, a potem juz po dwoch trzech dniach nic. No i ze Cie to troszke martwi, bo czytałaś ze są takie przypadki ze czesto jest problem z utrzymaniem sie zagnieżdżinej fasolki i wtedy sie nie utrzymuje ciaza tylko przychodzi @.

Do góry