reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Ada - :( kurczę , trzymam kciuki aby nic poważnego nie wyszło z tych badań &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karolq - dzięki , na pewno zerknę na gemini ;)

Już jestem
Kwiatuszku ok lecę przepisać ;)
Nadzieja! - Ciebie też już przepisać na listę zaciążonych ????

reklama
Ada wierzę, że wszystko jest w porządku, to badanie tak daleko, i tylko się będziesz denerwowac ale na pewno wszystko będzie dobrze.

Ada ja też miałam zacząć starania wcześniej i przez rezonans właśnie głowy odłożyliśmy .. w sumie to masz dobrego neurologa, moja po rezonansie stwierdziła ze jestem zdrowa.. a drętwienia i zawroty nie ustępują niestety.
Cały rok od lekarza do lekarza i co... nic. Zdrowa jak ryba:tak:
Nie stresuj sie, będzie dobrze. A lipiec będzie szybko.. ja na szczęście czekałam 2 tyg. na to badanie. Wyniki po 10 dniach miałam.

Ada nie dałoby się jakoś tego przyspieszyc, może jakieś znajomości. A tak w ogóle sobie myślę, bo piszesz że cię przeraża że taki oddział, ale gdyby lekarz podejrzewał coś poważnego, to z pewnością nie czekałabyś na rezonans tak długo , tylko miałabyś pewnie od razu. Także głowa do góry, będzie dobrze.

Hej,
lekarka kazala mi isc do tego szpitala, bo tylko tam w Chorzowie robia rezonans magnetyczny. Wczesniej nie dalo rady. Co do neurologa, chcialam porownac bo poszlam najpierw prywatnie i ta zalecila diete, ziola i olej lniany. Kazala zrobic badania krwi. Z NFZ powiedziala ze za krotko bralam te leki i dala skierowanie na rezonans magnetyczny.
Dziekuje Wam za wsparcie.

Ada co za cholera się znowu uczępiła trzeba wypędzić te wstrętne choroby od Ciebie i żebyś wreszcie mogła się cieszyć staraniami :-) trzymam za Ciebie mocno kciuki kochana :-*

Ada jeśli to cię pocieszy to ja też muszę trochę czekać ze staraniami - poczekamy razem :) jest jeszcze Adelo i Beata - one też rozpoczną starania za jakiś czas. W kupie raźniej ;)

Witajcie wieczornie!!

Jestem, jestem Lisica :) musiałam się trochę wyciszyć. Byłam dzisiaj po wyniki.. tak się bałam je czytać :no:, mąż w końcu pierwszy je czytał - jest dobrze, wyszło tylko moje nieszczęsne endo ;)

Ten tusz żółty ostatnio też sobie kupiłam, bo nie chciałam przepłacać, chociaż zawsze potrzebowałam mieć lepszy - mam krótkie niepodatne rzęsy, ale zakup się opłacił ;)

Ada bardzo mi jest przykro, wiem, że to nic fajnego takie chodzenie po lekarzach, rozmyślanie :( mnie samą czekają jeszcze inni specjaliści i też się boję, a muszę zaliczyć ich z 5 chyba :/ Dasz radę, jest nas więcej na późniejsze starańka :)

reklama
Adelo fajnie że jesteś. Cieszę się że wyniki dobre, i co teraz cię czeka? A tusz... Cóż, dwie warstwy i ja mam firanki :) moje rzęsy są dość długie ale proste jak druty a ten tusz je fajnie unosi i podkręca. Póki co to mój nr 1 a używałam wielu, nawet te za dwie stówy mnie tak nie zadowoliły :-p

Do góry