reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
A może hormon hcg jeszcze nie wzrósł do takiego poziomu aby ukazały sie te II.
Powtórzysz test za parę dni, i wtedy możliwe jest że ukarzą się kreseczki. :)

Czerwone na bialym widac ze jedna 5 minut minelo teraz czekam do @ czyli niedzieli...i tak nie jestem przekonana do testow...bo z Fabim nie wychodzily...

Kobietki nie smutam bo @ nie ma to jest nadzieja;) (jeszcze) nie to kolejny miesiac milych przytulanek:) kiedys sie uda:) a nie przykladalam sie do tych staran:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przepraszam ze jeden pod drugim ale nie moge edytowac zdjecia do tamtego postu...

MACIE MOJEGO BEEE TESCIORA:/ OBY ZADNA NIE MIALA TAKIEGO;)

Załączniki

• 1382529533643.jpg
    1382529533643.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 45
Czesc Dziewczyny :)

To ja : nadzieja210 :) teraz bede pisala pod tym niciem - to moj stry jak bylam sierpniowka :) wkoncu zdobylam haslo :)... Ja jeszcze @ nie mam ale wiem ze przyjedzie :O. Jak nastepny cykl nam sie powiedzie to znowu bede sierpniowka :szok: i to z podobnym terminem hehe ...

Anillka - ja dalej trzymam kciuki &&&&& . Nie cierpi testow z jedna kreska, mam ich juz dosc :O:O !

Pozdrawiam, odezwe sie jeszcze :)

reklama
Do góry