A
Anulka198424
Gość
Ritta tez tak pomyslalam i badzmy dobrej mysli kochana...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Cię a ile masz psh?Cześć Dziewczyny.
Nie pisałam przez kilka dni bo u mnie w pracy taka afera że cały czas siedzę jak na szpilkach, spać nie mogę - ale nie chcę o tym pisać.
Co do odczuć ciążowych to sama nie wiem..... Trochę pobolewa mnie brzuch i piersi a wieczorem jak się kładę spać i rano jak wstanę to strasznie swędzi mnie szyja - chyba mam jakieś uczulenie. Humor mam fatalny głównie przez pracę a w dodatku coraz częściej myślę że test ciążowy będzie negatywny. Wy macie sny, że jesteście w ciąży a ja na odwrót, bo cały czas widzę przed oczyma negatywny test ciążowy. Dlatego nie wiem czy będę testować w niedzielę, chyba poczekam do dnia spodziewanej miesiączki.
Ja mam "subkliniczną niedoczynność tarczycy w przebiegu Hashimoto" - zażywam Letrox od 5 lat. Moją endokrynolog poinformowała o staraniach i zwiększyła mi dawkę leku.
współczuje CiMoja ciąża , trwała 7 tygodni , to były najpiękniejsze tygodnie w moim życiu , dowiedziałam się o niej dopiero 5 dni po terminie @ więc krótko się nią cieszyłam niestety, któregoś ranka brzuch mnie zaczął boleć tak jakbym @ miała dostać ,zadzwoniłam do żony kuzyna bo ona też miała takie bóle na początku ciąży , ona mi powiedziała ,że to powinno samo przejść i żebym się nie martwiła , więc zjadłam sobie śniadanie i położyłam się , po obiedzie pojechaliśmy do mojej parafii załatwić formalności ostatnie w sprawie ślubu ( braliśmy ślub w innej parafii i potrzebna była zgoda mojego proboszcza) , jak już tam pojechałam i czekałam na proboszcza to mnie coraz bardziej bolał brzuch , wieczorem dostałam gorączki ponad 39 stopni i takich jakby skurczy , zadzwoniłam do mojego ginekologa i kazał mi zbić gorączkę i przyjechać następnego dnia na badanie, gorączka najpierw jeszcze bardziej rosła ,a potem spadła, następnego ranka czułam się dobrze tylko w krzyżu mnie bolało trochę , poszłam się załatwić i stało się , na wkładce miałam plamkę krwi , jak się załatwiłam to zaczęłam się samoistnie oczyszczać , pojechałam do lekarza i okazało się ,że już za późno , potem był zabieg moja depresja ,ale jakoś się wygrzebałam z tego , a badań żadnych nie zlecił mi ,ja byłam zielona i nawet internetu nie miałam żeby sobie poszukać co warto zbadać do dziś nie wiem co było przyczyną , prawdopodobnie infekcja tak lekarz powiedział.