reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
BLUE CO JA WIDZE:) SSSSUUUUUPPPEEERRR!!!!!!
GRATULACJE!!!!
ALE SIE CIESZE:)
Tez juz nie zasne:)
Maz juz wie??:)

Mąż stał przed toaletą, i ciągle sie pytał czy juz.. A ja chyba tam z piętnaście minut siedziałam z niedowierzania.
Dziękuje Anulka :* ;)! Ja za Ciebie też trzymam kciuki bardzo mocno!! No i za inne kochane staraczki!

Jednak moje obiawy od początku "mówiły" mi że to na to To. :)
Jeszcze uwierzyć nie mogę. ;)

Karolkq8 - mi z kalendarza wychodzi 5-6 lipca..

Ps. Na forum lipcówek2014 jeszcze nie ma (ja bynajmniej nie widziałam) wiec czekam na Was..
No i czy oprócz bycia w grupie staraczek mogę tu tez zaglądać? Bo by mi Was bardzo Brakowało! :(

A no i witam serdecznie nowe staraczki za które również trzymam mocno kciuki!!!! ;)

Ostatnia edycja:
Kochana Anulka testujesz jutro?

No ja trzymałam od 1:00 w nocy do ok 5.. (Bo wiedziałam ze dziś testuje i to ważne, ten pierwszy sik, :))Niedałabym rady dłużej trzymać siku..

Blue nie wiem kiedy zatestuje...jak narazie nic mi nie dolega...ze mna jest tak ze wole poczekac:)

A gdzie reszta testujacych??odzywac sie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!!!
yyyyyyyyyyyyyyy nie wiem co mam myśleć czy to moje urojenia ale wyszła mi baaarrrrdzo blada druga kreseczka!!!!!!!
Muszę się dobrze wpatrzyć żeby ją zobaczyć ale coś tam widzę!!!!!!!!
Test powtórzę w środę w termin spodziewanej miesiączki:szok:
Blueberrry gratuluję - może razem będziemy pisać na lipcówkach:-D

reklama
Ma_gda86 - jeżeli wyszła bardzo blada kreseczka, ale widać ją to być może będziemy razem na lipcówkach.
Bo z tego co słyszałam, ze jeżeli wychodzi nawet blada kreseczka to jest to ciąża.
Może wklej zdj, to razem jej wypatrzymy. :)

Anulka - rozumiem, że wolisz poczekać. :) trzymam kciuki!! :*

Do góry