reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
anastazi GRATULUJĘ!!! SUPER.
Ja teoretycznie powinnam byc zaraz po lub tuż przed owulacją, ale na razie nic nie czuję, czyżby jej nie było
:-( Miałam lekki rozjazd w cyklach, dlatego wyliczyłam dwie wersje terminu owulacji i na wszelki wypadek jeszcze średnią z cyklów, sama nie wiem nic mnie nie boli.
Anulak synkowi minęła gorączka bo ja dalej walczę, dziś idę z nimi do lekarza, właśnie zaraz muszę się zbierac bo gorączka dalej od wczoraj zbijam, a po kilku godzinach się pojawia.

Kobietka22 założyła taką grupę. Amaliee ma rację, że z telefonu nie widać grup, ale zawsze mozna sie zalogować w przeglądarce internetowej w telefonie i BB jest taki sam jak w kompie, wiec grupę sie zobaczy.
Ci do FB, fajny pomysł, ale wiele dziewczyn go nie ma więc tu jest pies pogrzebany.

Nadzieja - a niech Ci nawet 8 plusów wyjdzie! ;) hihi. Trzymam &&&!!
Edit: mi w dzien testowania plus sie przyśnił! Może to prorocze!

Inis - zapraszam na muffinę czekoladową! ;)

Ostatnia edycja:
anastazi GRATULUJĘ!!! SUPER.
Ja teoretycznie powinnam byc zaraz po lub tuż przed owulacją, ale na razie nic nie czuję, czyżby jej nie było
:-( Miałam lekki rozjazd w cyklach, dlatego wyliczyłam dwie wersje terminu owulacji i na wszelki wypadek jeszcze średnią z cyklów, sama nie wiem nic mnie nie boli.
Anulak synkowi minęła gorączka bo ja dalej walczę, dziś idę z nimi do lekarza, właśnie zaraz muszę się zbierac bo gorączka dalej od wczoraj zbijam, a po kilku godzinach się pojawia.

W nocy troche mu sir podwyzszyla dalam Ibufen i od rana narazie spokoj...ja jutro jade z nim do naszego lekarza...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry