reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja też..och zaraz bede wyła;-/ ja juz wariuje.. dziś np planowałam jaki materac kupie do łóżeczka kurde naprawde cos mi sie w głowe robi. A moje dziecko muwi ze chce blizniaki;-)
Domka juz wijesz gniazdo, kolejny objaw:-)
Fimka udanej imprezki, ja ide za tydzien.
Katka masz racje to pieknie brzmi och ..........

Cos w tym 'gniazdku' jest :) Ja od poczatku tego miesiaca kupilam farbe i chcialam odnowic drewniane schody, 2 dni temu wymyslilam odnowe klatki schodowej a dzisiaj wysprzatalam caly dom czego normalnie nie robie ;)
Mi sie cos wyraznie w glowie poprzewracalo :confused:
Wiem wiem za wczesnie na takie syndromy ale zawsze fajnie cos odnowic :tak:

Ja mlodszego karmilam poltora roku :cool: mialam taka twardsza poduszke (bardziej ozdoba niz poduszka) podlozna ok 45cm dlugosci i swietnie mi sie na niej mlodego karmilo, kupilam ja w IKEA

reklama
Amaliee prosimy o przepis na wafelkowca :-) mi było ciężko mówić mamo do teściowej ale poszłam na całość i w dniu ślubu już mówiłam bo później to już coraz gorzej..
kobietka trzymam kciuki żeby było to szczęśliwe jajeczko :-)
ritta spookojnieee policz.. 1.. 2...3... tylko spokój nas uchroni.. ja akurat mam spokój z teściową i naprawdę nie mam złej.. ale wiele się słyszy i aż włosy dęba stają :szok:
iwonka-biedronka suuper :-) witamy i czekamy na dobre wieści już niedługo! ale super że już o trzecie się staracie :tak:

a moja padła dzisiaj o 19:30 gdzie zawsze dopiero o 20 idzie spać.. przestawiliśmy ją na jedną drzemkę w ciągu dnia i teraz szybciej wieczorkiem pada spać :tak: wiecie co? a któraś próbowała robić testy owu dwa razy dziennie? np. ok 12 i ok.18? kurcze bo nie chciałabym czegoś przegapić i chciałabym dokładnie wiedzieć kiedy działać :-D już nie mogę się doczekać staranek :elvis: :ninja2: :-D :-D jakie macie plany na wieczór? :-) oprócz oczywistych oczywistości czyli przytulanek :-D

Do góry