reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc :)
u mnie tez spokojnie :) wyspana :) maz po nocnych igraszkach jeszcze spi ;)
Obiadu gotowac nie musze bo mam od wczoraj lasagne + rosolek dla dzieciakow (przeziebione)

Co bede robic? Prasowac :confused2:

Milej niedzieli!!!

reklama
Ale sie rozpisalyscie wczoraj bylam moment bo kiepsko sie czuje :no: Iwonka prasowac nie lubie wole myc gary ;-) prasowanie i skladanie prania to dwie najmniej lubiane u mnie rzeczy;-)

Aschlee ja troche walnieta pod kopula jestem ;) uwielbiam myc okna i prasowac ;) nienawidze wyciagac naczyn ze zmywarki i myc kafelek :no:

Nadzieja czytałam że miałaś wypalankę, czyli była nadżerka przepraszam, że pytam, ale jeśli tak to współczuję ja też miałam nadżerkę nie wiem czy mi ja likwidowała wypalanką takim kwasem smarowała, i tez się lalo ze mnie potem, a jak poszłam na wizytę kontrolną, to gazikami wyciągała ze mnie nie wiem co, coś jak śluz, byłam w szoku ile tego było. Niestety nadżerkę znowu mam, chciałam usunąc, ale gin.powiedziała mi że po ciąży dopiero.
Inis jak powrót, nic nie piszesz chyba dobrze.
Blue zazdroszczę też chciałabym powiedziec ach to już 8 tydzień:-D
Iwonka ja tez mam zaległości w prasowaniu, ale wytłumaczyłam sobie że dziś niedziela więc odpoczywam, jutro to zrobię, miałam kiepski tydzień dużo nadgodzin w pracy, więc zrobiły mi się zaległości w domu.Lubię porządek i często sprzątam, nawet teraz przecierałam podłogi, ale garów też nie lubię, na szczęście mój M też myje gary:-) chcemy kupic zmywarkę:tak: najwyższy czas.

Bella utrzymanie porzadku przy dwojce dzieci wiesz ze nie jest latwe ale staje na uszach zeby zawsze byl blysk :)
Ja kiedys bardzo nie chcialam mic zmywarki ale teraz bez niej ani rusz...

Ja mam bardzo jazde na punkcie porzadkow ;-) Maz nieraz mowi ze chyba oszalalam ze codziennie mi sie chce sprzatac.Ja zmywarke w domu mam ale jej nie uzywam.

Ostatnia edycja:
reklama
Bella - tak mialam nadżerke :(. Gin powiedzila ze najprawdopodobniej ona przyczynia sie do tego ze nie moge zajsc ale się okaże... Wypalane mialam laserowo, nie bolało bardzo , ale tak jak piszesz cieknie ze mnie jakas woda :-( Watpie że uda se dopóki sie nie wygoje :-( choć ginek mówił ze mam próbować bo nic straconego... No okaże sie , narazie przytulańce są , troszke bardziej ograniczone ale są :D ! Jednak nie nastawiam się na sukces :eek:

Kobietka - jak znajdziesz chwilke to prosze mnie dopidac do listy :D @ ma byc 7-10.12 (obstawiam 40dniowy cykl - srednia. Owulka niby byla 22-23.11)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry