reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Babeczki, co wy na to? To już ovu?
Ritta co myślisz?
Pierwsza od dołu dzisiejsza
Chyba jeszcze za blada krecha :-/

Załączniki

• 1385290297029.jpg
    1385290297029.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Bella juz niedługo i tak będziesz mówiła.
Napewno kochana :*

A ja kobietki tez uwielbiam sprzątać.
Teraz przez te mdlosci to ograniczona jestem i duzo mnie to kosztuje bo cholery dostaje jak nie mam posprzątane. A w niedziele, nie sprzątam. Trzymam sie przysłowia "niedzielna praca w g*wno sie obraca".
Naczynia czy sprzątnąć z podłogi zmiotką tak, ale nic pi za tym.
A okna to mam takiego fiołka, że co dwa tygodnie myje. :szok:

Hej dziewczyny!

Lisica - wg mnie jest bledsza od ciemniejszej ;) Spróbuj zrobić ok 17-18 dzisiaj ;) Wtedy jest większe stężenie LH.
A największe ok 21-22. Tak mi lekarz mówił na ostatniej wizycie...
Inis - jak rozmowa? Spór zażegnany?
Kazimiera przepiękny tort! I z malinami! Też mam zamrożone 2 koszyczki na zimę, hihihi ;)

Jak same widzicie mój wykres temperaturowy jest podejrzany - skoku temp. jak nie było tak nie ma :/
Tak żałuję, że wcześniej nie mierzyłam - może już bym wiedziała co mi jest :(
Testy ovu wychodzą negatywne, no i jak co miesiąc boli mnie lewy jajnik. Może mam za mało LH?
Mam swoją teorię, że to przejrzały, niepęknięty pęcherzyk, który w połowie cyklu osiąga swój największy rozmiar (dlatego boli) i później jest wydalany z @... Dlatego są tak obfite i długie...
Wszystko zaczęło mi się układać :(
Czy któraś z Was tak miała? Czytałam że bierze się na pęknięcie pęcherzyka zastrzyk Pregnyl, żeby jajeczko się uwolniło, bo tak to nigdy nie będzie owu :(
Ciekawa jestem co z prawym jajnikiem - czy tam pęcherzyki pękają? Czy w ogóle tam są? Czy jest pusty?
Tyle mam pytań, a do kolejnej wizyty u gina jeszcze miesiąc!!!!!
Buuuuuuuuuuuuuuuu... :-(

Fimka kochana nie nastawiaj sie negatywnie choc wiem ze to trudne. Pamietaj ze prawy jajnik jest zdrowy i z niego moze byc piekna ciaza :)
Co do tego leku to podaje sie go zeby pecherzyk pekl ale nie wiem jak to jest kiedy jest torbiel :/ Nie pomoge :(

Nie zamartwiaj sie. I tak wychwycilac problem bardzo wczesnie. Glowa do gory :)

Szyjka lekko otwarta mi się wydaje, ale nie jest jeszcze za wysoko, sięgam bez problemu. Śluz jak białko ale jeszcze nie rozciąga się aż tak. Nic to, zgwalce dziś meza a jutro poprawimy :-p

Fimka, wytrzymaj spokojnie do wizyty, pozapisuj pytania i nie daj się spławic lekarzowi. Zawsze jest szansa na ovu z prawego. Trzymam kciuki za ciebie, będzie dobrze :-*

Lisica - kochana ja uwazam ze jak wychodza dwie krechy na ovu. to zczynaja sie dni płodne i w te dni juz przytulac sie ale nie jakos na siłe - wiesz nie schizuje ze dzis musi byc :) :) jak wychodzi test pozytywnie (załuje ze nie zrobilam zdjecia jka mi tak wyszedł :( ) to wiem ze teraz musi byc przytulaniec na 100% :):). Ale ja nie wiem czy moja teoria jest ok :D pisze tlyko jak ja robie :tak:

Fimka - rozumie Cie ze masz mnóstwo pytań !! Też pewnie bym tak miała... Ale nie możesz sie zamęczać , jestem pewna że bedzie dobrze :* ja bym codziennie robiła testy ovu - bo a nóż nagle bedzie :D ! musisz spróbować troszke sie odstresowac i nie myslec tak o tym, pójdziesz do ginka i on napewno odpowie na każde Twoje pytanie :tak: Uspokoji Cie i zapewni że już za niedługo bedziesz miala pozyty na tescie :-D:-) TRZYMAM BARDZO KCIUKI !! Tule Ci bo wiem ze takie czekanie i mysle nie jest łatwe - ja tak miałam dopóki nie poszłąm do ginka teraz :*

Witajcie pięknie :)

Przepraszam, że mnie nie ma, podczytuje, ale musiałam i muszę się wyciszyć, bo mnie już stres zaczyna brać, ale już chyba powoli się kończy, a szkoda, za chwilę będzie żal, no ale co można zrobić nic.

Ritta -
jeszcze ładna ;) Dzisiaj oczywiście za wcześnie się obudziłam, o zaśnięciu nie było już mowy, ale leżałam spokojnie i jakoś wyleżałam do budzika. Niestety przed chwilą moje baczne oko zobaczyło w WC jakąś ciemną nitkę (chyba z 1/10 mm hehe) w śluzie, aż wzięłam wykałaczkę, bo myślałam, że to może jakiś paproch, ale nie... więc wszystko zmierza ku jednemu, a i brzuch już wydaje mi się też dawać o sobie znać.. wspaniale byłoby móc powiedzieć na święta, ale już chyba nie w tym roku.

Inis ja się przy Tobie cholernie wzruszyłam :( jesteś WSPANIAŁA - musi w końcu przejrzeć na oczy kogo ma przy sobie :-)
Fimka - będzie dobrze, bądź cierpliwa :)
Anulka - cieszę się, że się z maleństwem dobrze macie a i mąż na pewno już wiele zrozumiał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry