Czesc Dzeiwczyny !
Ja dzisiaj wyjątkowo wolne, bede sprzątać całą chałupke

:O...
Pati - ja również różen opinie czytałam na temat testów. Szczerze nie wiedzialam ze lepiej je stosować pare cykli :O ! Myślałam ze jest to totalnie obojętnie :O.... Wiem że nie które dziewczyny czują sie już przed testowaniem ze sa w ciąży - hm.... ja raczej nie potrafie szczerze określić jak się czuje przed dnim miesiączki

. Bardzo chce być w ciąży i wiem ze wiele rzeczy moge sobie wkrecać . Do wczoraj czułam się ze a może sie udało, nawet sobie myślałam ze chyba sie czyje że się udało, ale jak zrobiłam test i wyszedł negatywnie jakos zwątpiłam i teraz nawet że czuje się chyba tak samo juz zaczynam schodzić na ziemie i mysleć ze może to objawy znowu na okres

... Ojej jak ja bym chciala umieć tak poprostu wyluzowac....
Anulka Moj Seba urodził się 1 sierpnia o 1,47 w nocy

! wiec prawie lipcowe dziecie
Kazimiera Sebol jest na etapie odpieluchowania. W domu nie używa pampersów i już nawet kupke zaczął sam wolać , jednak w przedszkolu w pampersie ze wzgedu na to ze przebywaja duzo na dworze i jest wygodniej i pewniej ze nie bedzie chodzil zasikany :/ .
Ritta piękny wykres prowadzisz

podpowiedz jak sie go robi. Jesli w piątek wyjdzie negatywny test , zaczynam od początku ....
Ps. Czy któraś z dziewczyn mieszka w Norwegi ? Ja własnie siedze na obczyźnie :/