reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja musze się wybrac w poszukiwaniu kozaków... A nienawidze ich kupować :(
Wszystkie albo maja wyoki obcas, a ja nie moge w takich...
Albo najzwyczajniej w świecie, nie dopinam ich w łydkach :( to mój największy butowy problem :( mam grube łydki :(

Cały czas widzę mamy podobne problemy^^ ja mam to samo z kozakami, dlatego kupuje botki albo krótkie kozaki:D

reklama
U nas dzis chyba bez przytulanek,,,zobacze... zmeczona juz jestem. jeszcze tylko kanapki do pracy i szkoly zrobie i pac.
Ogladam wiadomosci i to co sie dzieje przeraza. matka zostawiła1,5ms dziewczynke pod kladką bloku. 1,5 roczny chłopiec gdzies na parkingu. W taką pogode? Straszne....

Ostatnia edycja:
Witam sie po dluzszej nieobecnosci, aczkolwiek podczytywalam was :). Chcialam was poinformowac, ze dzisiaj zobaczylam na tescie II kreski !!!!!!!!!!!! Alez sie ciesze :p. Udalo sie w 3 cyklu. Chyba te testy owu i codzienne przytulanki podzialaly. W ogole nie planowalam dzis testowac, bo mialam dzis wyjazd w delegacje do Niemiec (wlasnie leze w hotelowym lozku). W ostatniej chwili mnie tknelo a tu 2 kreski :rolleyes:. W sumie czulam, ze moglo sie udac, bo cycki bola mnie troche inaczej niz na okres, ale w sumie w 1 ciazy mialam jeszcze inne odczucia, to nie bylam przekonana. A tu niespodzianka na mikolaja :D. Pozdrawiam was i zycze wszystkim staraczkom rowniez 2 kreseczek. A termin podam po wizycie o gina.

Ja tak na momencik..

Mexi GRATULACJE!!! ;) :) SUPER WIADOMOŚĆ!!

Kobieka
Dziękuje za Twój elaborat ;) bo warto jest czytać takie rzeczy, a zastanawiało mnie to siku, a na wizycie zapomniałam pytać. ;)

Anastazi
Kochana, cxytałam i wiem ze wczoraj miałaś urodzinki. Ja Ci tez życze wszystkiego najlepszego, i zdrówka szczególnie teraz. :* ciekawe czy maż niespodziankę Ci zrobił...
A i jeszcze jedno jak tam u Was z huraganem? Orkanem? Mocno wiało?
Bo dziś tu pizgać zaczyna. :/

Kochane, wiecej nie dam rady odpisać i doczytać. Ale jak wrócę to zjawię sie na forum. :*

Ściskam Was mocno!!!
No i fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niech trafiają do każdej z Was! ;)

Na wstępie Mexi - gratuluję :tak: Spokojnych 9 miesięcy i zdrówka kochana!

U mnie dzisiaj badania. Mamy z tego niezły ubaw, bo już chodzimy po ścianach z tą wstrzemięźliwością :-D Trochę za długo... Ciekawe po jakim czasie będą wyniki, orientujecie się?
Lecę się trochę przyszykować bo niedługo będę występować w roli pielęgniarki pobierającej "próbkę" :-D

Jak samopoczucie dziewczyny dzisiaj? Jakie plany na ten prawie weekendowy dzień? :)

DZIEWCZYNY DO KWASU

A teraz witam z rana.
MEXI gratuluje Ci z całego serducha;-)
INIS powodzenia na badaniach;-) pobieranie próbki moze byc ciekawe;-)

Orkan chyba i do sas dochodzi bo rano było ok a teraz zaczyna wiac;-) ale śnieg spadł.

Dzis mi temp skoczyła 2 kreski. Pobolewa mnie brzuch dokładnie taj jak opisała kobietka. Niekiedy nawet mocniej ze az przysiąsc musze;-) mam nadzieje ze to fasolinka;-)

Hej ja również witam się z Rana:-) oczywiście małż mnie obudził żeby mu śniadanie do pracy zrobić...już się nawet nie kładłam...:blink:

Mexi- Serdeszne Gratulacje:-* Spokojnych 9 miesięcy:) Daj znać kiedy masz pierwszą wizyte:]
Inis- A strój pielęgniareczki masz?:P
Domka- Pewnie znów bym nie wzięła... Możesz tak przypominać?:P:-D:-) będę ci wdzięczna;-)
Trzymam kciuki za fasolinkę:D Fajnie że tempka wzrosła:]

Mnie też właśnie coś pobolewa brzuszek, w sumie to oba jajniki... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry