reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak katka bede czekac;-) Dlatego mi sie z testem nie spieszy. Ale przed swietami chce jeszcze do gin pujsc zeby ciąze potwierdzila.

Zaczełam ten pamietnik pisac;-)

Kurde ale zdzierstwo. na allegro zwykły zeszyt z okładką "pamietnik ciązy" kosztuje 35zł! szok

Ostatnia edycja:
reklama
Tak katka bede czekac;-) Dlatego mi sie z testem nie spieszy. Ale przed swietami chce jeszcze do gin pujsc zeby ciąze potwierdzila.

Zaczełam ten pamietnik pisac;-)

Domka ja właśnie też napewno pójdę do gina żeby ciąże potwierdził, ale u mnie niestety to jest koszt 150 zł bo mój gin na kase chorych do końca roku rejestracji nie ma, a prywatnie dopiero po 16 bo na urlopie jest, a Ten ginekolog prowadził mi wcześniejszą ciąże i byłam zadowolona, tylko że on przy porodzie nie był bo on w innym szpitalu jest. Chociaż zastanawiam się czy nie iśc do pani Ginekolog-położnik co była przy moim porodzie, babka super naprawdę rewelacja, tylko tu już sęk w tym że przyjmuje niestety tylko prywatnie:(

Kurde no faktycznie własnie z ciekawości spojrzałam na allegro... masakra...
ten śliczny
http://allegro.pl/ciazownik-pamietnik-dla-kobiety-w-ciazy-9-m-cy-i3767337166.html

Ja Nadulcę prowadzę taką książeczkę
http://allegro.pl/anne-geddes-moje-pierwsze-piec-lat-album-nowy-i3743738409.html

Ostatnia edycja:
Moja Gin przyjmuje na NFZ i wizyta są z dnai na dzien az w szoku byłam;-)
No znajoma twarz na porodówce to dobra sprawa;-) ja mam zwykła doktorkę,taką wsumie juz babcie ale 1 ciąze mi super prowadziła także teraz tez u niej bede chciala;-) Mozesz raz pujc prywatnie na potwierdzenie apotem na fundusz

Moja Gin przyjmuje na NFZ i wizyta są z dnai na dzien az w szoku byłam;-)
No znajoma twarz na porodówce to dobra sprawa;-) ja mam zwykła doktorkę,taką wsumie juz babcie ale 1 ciąze mi super prowadziła także teraz tez u niej bede chciala;-) Mozesz raz pujc prywatnie na potwierdzenie apotem na fundusz

Domka ale właśnie tu jest problem nie ma nigdzie do końca roku rejestracji, ja już wg głupieje, trochę koleżanka mnie ostatnio przestraszyła i męczy mnie czy aby napewno isc do tego gina co mi pierwszą ciąże prowadził, ja byłam zadowolona ale u niej było tak że brała fenoterol do porodu bo jej tak kazał, nie wiem czy ona źle usłyszała czy coś bo ja wiem że jak brałąm to miałąm brać do 37 tygodnia, ale w sumie i tak go nie brałam bo czułam się jak nabuzowany robokop.
serce myślałam że mi z orbity wyskoczy.
Ona jak poszła rodzic to rodziła bez skurczów bo nie miała jak to napisali w książeczce "Nieprawidłowa czynność skurczowa macicy" czy coś takiego. Biedna 3 dni się męczyła... Ale Nelusia zdrowiutka juz ma 7 miesięcy:)
Może przez to że ona miała w ciązy straszne problemy z nerkami leżała prawie miesiąc w szpitalu bo jej nerka uciskała na pęcherz moczowy czy cos tam... nie wiem nie chce was kłamać bo nie pamiętam:P

Hej kochane: )
Ja tez mam problem z braniem kwasu bo po jedzeniu a mi cojolwiek do ust ciezko wchodzi...ja z lekami niesystematyczna,ale syna pilnuje...

Mexi GRATULACJE!!!!SUPER MIKOLAJ:)

Kobietka ja tez od momentu zajscia mam wrazenie w nosie ze zatkany, ale tylko to..czasem nowie jak przez nos i tyle...gorzej z jego zawartoscia po nocy:/ kozuchy suche, jak smarkne to widac krew,pekaja krwinki pewnie ehhh:/
Cyce bola coraz bardziej:/

Pojechalam z moim wczoraj z zyczeniami do tesciowej, pomyslalam ze jak tego nie zrobie to bedzie gorzej...wysciskala mnie ze ledwo dyszalam i do mnie z tekstem 'czy bedzie dobrze??'
Jakbym specjalnie robila problemy, moj mi mowil ze powiedzial jej zeby sie nie wcinala,powoli odpuszcza...i jak nie dzwoni powiem wam ze jest lepiej miedzy nami...ma przyjsc do malego w poniedzialek a ja na badania, chce mojego na grupe tez zabrac ale chyba bedzie ciezko hihi...jesli odbiore wyniki to w srode na wizyte...
DOMKA oby temp utrzymala sie i czuje fasolke:))
Za reszte rowniez kciuki trzymam &&&&&&&& i zarazam:) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inis &&&& abyscie zolniezyki dowiezli w cieple a moze termofor??hmm
Katka ale cie ten malz wymeczy;)
A moj wczoraj najlepiej...zapiay byly na paczki dla dzieci u niego w pracy,choc wiecie ze to nie tatus biologiczny Fabiego zglosil go...ale co najlpesze podal imie nazwisko tok urodzenia ale juz z miesiacem sie zaczal motac nie mowiac o dniu haha a szef z niego polewka:) oczywiscie zadzwonili upewnic sie czy dobrze powiedzial....jak wrocil opowiadal to a ja mowie ze tez zapomnial kiedy ja mam a on ze styczen a pytam ktory a ten ze wie bo niespodzianke mi szykuje(szok)...
No i wlasnie dostalam smsa ze kurier juz ma przesylke dla mnie hihi jupi ja poszalalam 200 zl na siebie wydalam a co:)
Wystarczy juz tego pisania:)
Milego dnia zycze:*

reklama
To mój z końcówki ciązy z Nadią:) zdjcie0001c.jpg

Domka Luxmed jest we wrocławiu a ja do samego wro mam 70 km:(

Załączniki

• zdjcie0001c.jpg
    zdjcie0001c.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama