Hej kochane: )
Ja tez mam problem z braniem kwasu bo po jedzeniu a mi cojolwiek do ust ciezko wchodzi...ja z lekami niesystematyczna,ale syna pilnuje...
Mexi GRATULACJE!!!!SUPER MIKOLAJ
Kobietka ja tez od momentu zajscia mam wrazenie w nosie ze zatkany, ale tylko to..czasem nowie jak przez nos i tyle...gorzej z jego zawartoscia po nocy:/ kozuchy suche, jak smarkne to widac krew,pekaja krwinki pewnie ehhh:/
Cyce bola coraz bardziej:/
Pojechalam z moim wczoraj z zyczeniami do tesciowej, pomyslalam ze jak tego nie zrobie to bedzie gorzej...wysciskala mnie ze ledwo dyszalam i do mnie z tekstem 'czy bedzie dobrze??'
Jakbym specjalnie robila problemy, moj mi mowil ze powiedzial jej zeby sie nie wcinala,powoli odpuszcza...i jak nie dzwoni powiem wam ze jest lepiej miedzy nami...ma przyjsc do malego w poniedzialek a ja na badania, chce mojego na grupe tez zabrac ale chyba bedzie ciezko hihi...jesli odbiore wyniki to w srode na wizyte...
DOMKA oby temp utrzymala sie i czuje fasolke

)
Za reszte rowniez kciuki trzymam &&&&&&&& i zarazam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inis &&&& abyscie zolniezyki dowiezli w cieple a moze termofor??hmm
Katka ale cie ten malz wymeczy

A moj wczoraj najlepiej...zapiay byly na paczki dla dzieci u niego w pracy,choc wiecie ze to nie tatus biologiczny Fabiego zglosil go...ale co najlpesze podal imie nazwisko tok urodzenia ale juz z miesiacem sie zaczal motac nie mowiac o dniu haha a szef z niego polewka

oczywiscie zadzwonili upewnic sie czy dobrze powiedzial....jak wrocil opowiadal to a ja mowie ze tez zapomnial kiedy ja mam a on ze styczen a pytam ktory a ten ze wie bo niespodzianke mi szykuje(szok)...
No i wlasnie dostalam smsa ze kurier juz ma przesylke dla mnie hihi jupi ja poszalalam 200 zl na siebie wydalam a co

Wystarczy juz tego pisania
Milego dnia zycze:*