reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moj tez na chciny dostal ksiazeczke i tam tez byly zapiski z czasu ciazy...teraz siostra mojego powiedziala ze postara sie o taka pamiatke dla fasolki juz wczesniej:)

Wcxoraj tak wieczorem zapytalam mojego czy ma jakies przeczucia co zmajstrowal...powiedzial ze czuje ze to bedzie dziewczynka hmmm
Ja na poczatku tez tak czulam, bo smierdzialo wszystko, smaki, z malym gazowanego nie ruszylam a teraz coli musi byc zapas, pozniej jak dolegliwosci minely nastawilam sie na chlopca, ale no wlasnie ale od paru dni mam czolo wywalone, te okropne humory:/ gdzies wracam do mysli ze to jednak dziewczynka...no i moj oczywiacie oznajmil ze nie chce znac plci...chce niespodzianke...to mu mowie a jak bedzie dziewczynka trzeba garderobe zmienic przeciez(wszystko po fabim mam:)) to powiedzial ze to zrobimy po narodzinach haha oszalal...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hello Laski w ten zimowomy poranek :) kobietka dzięki ze opisalas o tych bólach i to co powiedział lekarz tez to mam i jestem spokojniejsza
Anulka z moim m tez teraz cieżko sie dogadać hormony ciążowe bardziej mu sie udzielają niż mi :/
Rita tez uważanam ze nasz duża wiedza i jesteś naszym guru i &&&& za następny cykl :)
Katkao brzuszek super z Nadusia :) u mnie 6 tydzień a nie moge sie dopiąć w jeansy przytyć na pewno nie przytyłam chyba :/
Domka z tym pamietnikiem fajna sprawa chociaż ja w pierwszej ciazy nie pisałam ale po porodzie kupiłam coś w rodzaju pamiętniko albumu i do roczku uzupelnialam fajny prezent będzie miał na przykład na 18 :) urodziny

Ostatnia edycja:
Mexi gratulacje:-)
Domka no widzę że, cos się zaczyna dziac, to dobry znak, mam przeczucie że ci się udało, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
U mnie temperatura stoi 36,7:-( nie wiem czy mój termometr nie umie innej pokazac:-( brzuch dalej boli, ale zauważyłam że jak leże to przechodzi a jak pochodzę to boli.

Ja z Nadią praktycznie z brzuchem chodziłam calą zimę i całą zimę przechodziłam w dresach, w jeansach nie mogłam chodzić...

Kurdę powiem wam że ten spierpień zaje-*****cie by było jak by się udało, ale jakoś trochę przeraża mnie chodzenie z takim wielkm brzuchem całe lato bo to w lecie przeciez bedzie największy brzuch:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry