reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kazimiera wlasnie tez tak myslalam ze oni gorsze humorki maja niz my:) ale nie powiem...u nas atmosfera wraca do normalnosci:) i oby tak zostalo:)
Ja tez od 3 dni mam wiecej sily...nie mam juz takiego zmeczenia,zaczelam sie usmiechac itp a jak mi zakupy przyjda to juz wogole: ) obym sie w nie zmiescila hihi jeszcze czekam na druga przedylke 2 pary legginsow zamowilam w tym jedne ciazowe bo w dzinsach niewygodnie gniota mnie:/

Katka ja z fabim nie narzekalam a w lipcu rodzilam:) ale nie powiem brzuch mialam pod koniec hehe bo w 5 miesiacu(luty) jeszcze nic nie bylo widac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bello czesc,kurde napalilam sie ze jestem,zle,nie moge nadzieji sobie jescze robic. Bello jest ok,wazne ze tem nie spada.
W lato mozna w fajnych sukienkach chodzic;-) gorzej bo ja w zeszlym roku sobie malin 600 krzaków posadziłam. Ciekawe kto ich zerwie?Jak bedą w sierpniu owocowac?

No nic z wami nie zrobie hihi dobrze ze maly juz zajmie sie bajka czy zabawkami hihi teraz zalozylam pampa bo wola mama kupka mamo kupka a nie usiadzie na nocnik tylko w majtki:/ wiec wole w pampa zeby robil...kurna otworzyl sobie sam drzwi do wc i szykuje nocnik haha

No nic z wami nie zrobie hihi dobrze ze maly juz zajmie sie bajka czy zabawkami hihi teraz zalozylam pampa bo wola mama kupka mamo kupka a nie usiadzie na nocnik tylko w majtki:/ wiec wole w pampa zeby robil...kurna otworzyl sobie sam drzwi do wc i szykuje nocnik haha

Anullka moja mała siku sama pobiegnie do wc na nocnik zrobi ale z kupą jest to samo albo pampers albo majty i taka bomba w majtkach wystaje i chodzi taka zgięta jak zrobi i woła mamo łeee mamo łee... haha i biegnie do kibla żeby wyrzucic łee do kibelka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry