reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
katka moja córka już dawno wyrosła z pieluch :-D Więc ciężko mi się wbić w temat

inis a ja myślałam że wy już po ;-) Doczytałam że nasienie należy transportować w temperaturze zbliżonej do temp ciała, najlepiej przy ciele. Musisz się po prostu przytulić do pojemniczka :-)

Ostatnia edycja:
katka moja córka już dawno wyrosła z pieluch :-D Więc ciężko mi się wbić w temat

inis a ja myślałam że wy już po ;-) Doczytałam że nasienie należy transportować w temperaturze zbliżonej do temp ciała, najlepiej przy ciele. Musisz się p oprostu przytulać do pojemniczka :-)

Rozumiem:) Niebawem wrócimy do pieluch wszystkie:)hehe bedziemy miały o czym gadac^^

Domka nie zart mozna pojemniczek obkrecic przeciez:P
Inis tylko do kubeczka:)
Co ja dzis na drugie zrobie ehh zupke mam a drugue hmm brak weny i checi do roboty...

A to chyba ze okrecic. Bo ja zrozumialam ze do termoforu wlac;-)

ja tez mam zupke z wczoraj a na drugie bedzie makaron z serem;-)
Bo mi sie juz zakupy skonczyly. Jak M wróci to pojedziemy po zapasy do biedry,bo jeszcze musze w biedrze ta gre dla siostrzenca kupic na mikolaja. Jutro robicie dzieciom mikolaja pod poduszke?

Ja wczoraj rozmawiałam z moim m. na temat badania nasienia. Powiedziałam mu że mimo że uważa że ma najwspanialsze nasienie na świecie które byłoby w stanie zapłodnić każdą niewiastę chodzącą po tej planecie to i tak po pół roku zaciągnę go na badanie.
Zrobił minę nadmuchanej buzi sugerując jak będę je transportować :zawstydzona/y: Uśmialiśmy się

inis ale to żadna sugestia :-D

reklama
Domka ja wlasnie nie wiem jak zrobic mikolaj napewno bedzie we wlasnej osobie...prezent od rodzicow mojego, a od nas wlasnie tez myslalam postawic kolo lozka z rana bo pudlo troche duze...i tak to bedzie mial na raty, bo oewnie nie bedzie wiedzial za co sie wziasc:) do tego pisalam wczoraj z chrzestna malego i tez u niej mikolaj zostawil kolejke tak jak u dziadkow haha ale ona zawita dopiero w swieta:) ma tez auto sterowane w zapasie hihi
A mikolajem bedzie wynajety brzuchaty kolega z pracy mojego: ) a my mu stroj pozyczamy:)
Kurcze musze prezent zapakowac przeciez jutro 6ty hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry