Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katka moj tak samo jak zrobi to rozkrakiem idzie a siku to latamy z nim bo chce do duziooo czyli normalnego kibla...podniesie sie go i leje nocnik poszedl na bokale i tak dobrze zalapal to 2 tydzien jak zaczelam uczyc go
i tak postepy zrobil nawet na trasie nie uleje pampa choc prowizorycznie ma zalozonego, ostatnio jechalismy do siostry a on na cpnie mamo siku a ja w szoku bo nie zalozylam tylko 16 km no to bieg z samochodu i wylal sie jak dorosly facet hehe ale jakie zdxiwienie bylo jak na kostke lał
![]()
Raz tez Nadi zapomniałam ubrać pampersa jak jechałam z nią do miasta do lekarza, i potem jak jechałam od lekarza to czekałam pod Polcją na koleżankę a Nadusia mi usneła... za chwilkę patrze budzi się i mówi Mamo SIII Mamo siii...
a ja głupia kurde Naddusia gdzie my teraz si zrobimy jak siedzimy w aucie koło komisarjatu policji... ale ona znnow mamo sii mamo sii to wziełam ją wysadziłąm na trawce pod komisarjatem hahah![]()
Heheh zaraz padne. Wyobrazilam sobie ciebie lejaca im pod tym komisaritem![]()
Inis akcja zakończona sukcesem ? Kiedy wynik ?