reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moje dziecko na nocnik zaczelo sikac jak miala 1,5 roku. Zacieła sie jednego razu i płakała ze siku,no ale mowie masz pieluszke sikaj a ona ze nie ze nocio. Wyobrazcie sobie ze bez pieluchy zaczela spac od razu. Ani razu łózka nie zmoczyła.

reklama
Katka moj tak samo jak zrobi to rozkrakiem idzie a siku to latamy z nim bo chce do duziooo czyli normalnego kibla...podniesie sie go i leje nocnik poszedl na bok:) ale i tak dobrze zalapal to 2 tydzien jak zaczelam uczyc go:) i tak postepy zrobil nawet na trasie nie uleje pampa choc prowizorycznie ma zalozonego, ostatnio jechalismy do siostry a on na cpnie mamo siku a ja w szoku bo nie zalozylam tylko 16 km no to bieg z samochodu i wylal sie jak dorosly facet hehe ale jakie zdxiwienie bylo jak na kostke lał:)

Ucho mnie kluje:(

Katka moj tak samo jak zrobi to rozkrakiem idzie a siku to latamy z nim bo chce do duziooo czyli normalnego kibla...podniesie sie go i leje nocnik poszedl na bok:) ale i tak dobrze zalapal to 2 tydzien jak zaczelam uczyc go:) i tak postepy zrobil nawet na trasie nie uleje pampa choc prowizorycznie ma zalozonego, ostatnio jechalismy do siostry a on na cpnie mamo siku a ja w szoku bo nie zalozylam tylko 16 km no to bieg z samochodu i wylal sie jak dorosly facet hehe ale jakie zdxiwienie bylo jak na kostke lał:)

Raz tez Nadi zapomniałam ubrać pampersa jak jechałam z nią do miasta do lekarza, i potem jak jechałam od lekarza to czekałam pod Polcją na koleżankę a Nadusia mi usneła... za chwilkę patrze budzi się i mówi Mamo SIII Mamo siii...
a ja głupia kurde Naddusia gdzie my teraz si zrobimy jak siedzimy w aucie koło komisarjatu policji... ale ona znnow mamo sii mamo sii to wziełam ją wysadziłąm na trawce pod komisarjatem hahah:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry