Dzieńdoberek laseczki!!
Mexi ogromne gratulacje

spokojnej ciąży kochana !!!!
!!! oby więcej takich wspaniałych wieści !!!
Inis powodzenia na badaniach! to teraz szybciutkie wygibaski i do laboratorium ;-)
Domka &&&& za wysoki poziom temperaturki :-) Co do robienia zdjęć profilowych brzunia fajna sprawa, jak mi się uda zaciążyć to też chcę taką galerię zrobić

ale pamiętnika to raczej nie będę pisała, bo leniuch ze mnie i mam już dość pisania swojej pracy licencjackiej ;-)
Anulka może teściowa trochę odpuści jak już wie że jesteś w ciąży i mimi wszystko trochę Ci pomoże :-)
Katka Twój brzunio z Nadią ekstra ja żałuje że nie robiłam fotek jak byłam z dziewczynami w ciąży :-( ale mam nadzieję że z trzecim to nadrobię ;-) a co do wizyty to faktycznie może lepiej najbliżej świat to może co będzie już widać
A umnie chyba nici z bobasa w tym cyklu, bo sie nastawilam na owulke 18dc a była prawdopodobnie 16dc bo dziś drugi dzień skoku temperatury i mimo wczorajszych przytulanek czuję że nici :-( bo też się obudziłam sprawdzać szyjkę dopiero jakoś 3 dni temu i wydaje mi się że właśnie w tedy moja szyjka była otwata i mięka bo od wczoraj jest już twrdsza :-( także @ przyjdzie prawdopodobnie wcześniej niż 19.12 ...
Obiad na dziś gotowy (spagetti) więc biorę się za pisanie pracy :-(
Trzymam kciukasy za wszystkie ciężaróweczki i prawie ciężaróweczki

miłego dnia dziewczynki!!!
P.S. Ritta kochana zerknij proszę na mój wykres i powiedz proszę czy jak przytulanki były wieczorem w dniu skoku to jeszcze jakaś nadzieja jest????