reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie moglam edytowac tamtego wiec musze nowy poat wstawic cos takiwgo mam...

Załączniki

• 1386232433794.jpg
    1386232433794.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Anulka wow, super.:-)
Kazimiera współczuję, ja miałam mdłości przy obu ciążach strasznie mnie męczyło, rozumiem cię, ale trzeba to jakoś przetrwac.
Jeśli chodzi o Mikołaja, to ja i moja siostra mamy jeszcze małe dzieci, i szwagier lub mąż sie przebieraja za Mikołaja mamy strój i przynosi prezenty, dzieci się cieszą ubaw po pachy. Nie wiem jak będzie w tym roku, bo dziś właśnie syn dostał biegunkę więc jeśli choroba się rozwinie, to nie pójdę siostrze dzieci zarażac, a mój mąż jutro w pracy, więc może też rano znajdą pod poduszką.

Witajcie ale duzo napisalyscie juz od rana,ledwo nadrobilam
u mnie dzisiaj zimno i wieje jak nie wiem.Wlasnie w radiu byl komunikat zeby nie wychodzic z domu ale coz trzeba bylo pies4.gif
Ja blisko morza ale mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle jak przedstawiaja w TV.Ostatni Orkan dal sie miastu we znaki mam nadzieje ze ten odpusci
Mexi gratulacje.Spokojnej ciazy :tak:

Załączniki

• pies4.gif
    pies4.gif
    49,4 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek laseczki!!

Mexi ogromne gratulacje :-D spokojnej ciąży kochana !!!!
!!! oby więcej takich wspaniałych wieści !!!
Inis powodzenia na badaniach! to teraz szybciutkie wygibaski i do laboratorium ;-)
Domka &&&& za wysoki poziom temperaturki :-) Co do robienia zdjęć profilowych brzunia fajna sprawa, jak mi się uda zaciążyć to też chcę taką galerię zrobić :-D ale pamiętnika to raczej nie będę pisała, bo leniuch ze mnie i mam już dość pisania swojej pracy licencjackiej ;-)
Anulka może teściowa trochę odpuści jak już wie że jesteś w ciąży i mimi wszystko trochę Ci pomoże :-)
Katka Twój brzunio z Nadią ekstra ja żałuje że nie robiłam fotek jak byłam z dziewczynami w ciąży :-( ale mam nadzieję że z trzecim to nadrobię ;-) a co do wizyty to faktycznie może lepiej najbliżej świat to może co będzie już widać :-D

A umnie chyba nici z bobasa w tym cyklu, bo sie nastawilam na owulke 18dc a była prawdopodobnie 16dc bo dziś drugi dzień skoku temperatury i mimo wczorajszych przytulanek czuję że nici :-( bo też się obudziłam sprawdzać szyjkę dopiero jakoś 3 dni temu i wydaje mi się że właśnie w tedy moja szyjka była otwata i mięka bo od wczoraj jest już twrdsza :-( także @ przyjdzie prawdopodobnie wcześniej niż 19.12 ...
Obiad na dziś gotowy (spagetti) więc biorę się za pisanie pracy :-(
Trzymam kciukasy za wszystkie ciężaróweczki i prawie ciężaróweczki :-D miłego dnia dziewczynki!!!

P.S. Ritta kochana zerknij proszę na mój wykres i powiedz proszę czy jak przytulanki były wieczorem w dniu skoku to jeszcze jakaś nadzieja jest????

P.S. Ritta kochana zerknij proszę na mój wykres i powiedz proszę czy jak przytulanki były wieczorem w dniu skoku to jeszcze jakaś nadzieja jest????

beata na podstawie temperatury i testów owulacyjnych wynika, że owulacja była 16 dc. A czy w twoim przypadku zapłodnienie jest możliwe - tego nie wiem :-(Komórka jajowa żyje średnio 12-24 godziny więc może ... Nie trać nadziei ;-)

reklama
Iwonka dziekuje ze mi powiedzialas ...cholerka mieszkanie nad morzem wcale nie takie przyjemne jak sie wydawac moze....no ten ostatni tez nie male szkody wyrzadzil.Dachy poztywane, drzewa powywalane,balkony uszkodzone.Mam nadzieje ze obedzie sie bez atrakcji?
o jakim stroju z pomponami mowa? bo z opisu wydaje sie czadowy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry