reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonka jak malu zasnie moze wyskocze po czape do pasmanterii za rogiem bo widzialam ze sa, jak bylam po zakowiony statek malemu:) tez zabawki maja...
A jak nie to pozycze od mikolaja jak bedzie hihi tylko nie wiem cxy dzis go tak zaskoczyc czy jutro...a czapki u moich rodzicow zostaly ehhh cos spac mi sie zachcialo pieknie maly zjadl ze mna i najlepsze mi wyjadl wode z pomidorkow hihi i cebule mnie palila a on jak chrupki jadl;)

reklama
Anulka ja nie wiem co te dzieci z cebula maja.Moja tez mama daj cebule...jak robie pomidory z cebula to pomidory zostawia a cebule wyjada i nie wiem czemu ale gotowany czosnek bardzo lubi.bleeeee

Własnie przed chwilą skończyłam płakać. Ze śmiechu. Zrobiliśmy co trzeba, radość w oczach że TYLE DNI wytrzymaliśmy, na cito do przychodni, termoforek, folia aluminiowa.... Wchodzimy do Labo, już mamy do punktu pobrań wejść i co? Zaglądamy a tam pusty pojemnik. Co jest do ****?! Okazało się, że pojemnik był źle zakręcony (to plastikowe coś na górze) i się wylało. Nie było czego oddawać. Wyszliśmy, poszliśmy do auta, nie zamieniając ze sobą ani słowa. Jechaliśmy, wróciliśmy do domu, weszliśmy, zamknęliśmy drzwi i jak na zawołanie popłakaliśmy się ze śmiechu. Stwierdziliśmy, że z takimi umiejętnościami to nie powinniśmy w ogóle brać się za robienie dzieci :-D Skoro oddanie nasienia nas przerosło :-D
Dziewczyny trzymajcie mnie bo nie wyrobię :-D :D

Uśmiałam sie Inis. mówiłam wlej w termofor to byscie nie zgubili. Biedne plemniczki,płacza gdzies tam same:-D

Moja na odwrót,cebula ble. Byłam na strychu po bombki i łancuchy na choinke zeby przejzec czy cos jeszce kupic. Ja patrze a tam w pudełku jeszcze kupa cókierków z zeszłego roku. jak ony sie tam uchowały??

Inis hahahaha brzuch mnie boli:) ze smiechu...bo tak pomyslalam ze zolniezyki powinny byc w tobie nie w pojemniczku i zwialy hehehe
W folii leza i rycza: D albo do wody zwialy:) a napewno byl pojemnik z zawartoscia??:)

Moj jak byl maly cebule tylko obieral...teraz ja jej nie zmoglam istra byla a on wcinal jak nic:) pierwszy raz tak...

Aschlee wczesniej dodalam zdjecie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No naprawdę, dziewczyny, one na pewno leżą w tej folii (było czuć:D) i płaczą. Hahaha ciekawa jestem jak wyglądały nasze miny w przychodni... :-D Błagam, to by się nadało do śmiechu warte. A teraz musimy poczekać na kolejne badanie aż tydzień :szok: :D

Teściowa poszła...ufff:)

Iwonka-Biedronka nas sexik był 8 dni po;/ wiem szybko ale ja nie byłam ani nacinana ani nie popękałam....:)
Sam mój mąz mówił ze jakoś tak dziewiczo:D:D hahha a ja myślałam że bedzie odwrotnie...:)

Inis- Hahahahahahahahaha no nie mogę....Chciała bym zobaczyć wasze miny^^ xd

Ja dziś spagetti na szybko nie chce mi się robić, coś boli mnie prawy jajnik, zupełnie tak jak w zeszłym cyklu:( więc chyba nic z tego:(

reklama
Nie, nie tydzień postu tylko za tydzień dopiero oddamy kolejną próbkę - źle się wyraziłam. W weekend post odpada, całe dnie będziemy razem, będzie dużo czasu... raczej będziemy żyć jak zwierzęta :D :-D Więc trzeba czekać... ale daliśmy, siara. :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry