Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U sas spagetti zawsze ze słoika ale to jak jedziemy gdzies albo wracamy i na szybko cos zjesc ciepłego.
Moge łyknąc apap na tą kolke? Boli mnie z lewej strony,a z prawej mnie boli dolny odcinek pleców. Holercia przewialo mnie czy co
Aschlee ja uwielbiam spagetti z trzema serami i brokułami, mmmm pycha ale dziś z bolońskim ;-)
Domka apap to może być za słaby jak tak Cię boli :-( u mnie "złoty środek" na wszelkie bóle to pyralgina ;-) może spróbuj pomasować sobie to miejsce i głęboko pooddychaj mi to pomaga :-)
Domka nospa jest rozkurczowa więc jeśli to coś w rodzaju skurczy to możesz wziąć spokojnie. Jeśli to inny ból to w ciąży można brać przeciwbólowe na bazie paracetamolu czyli apap może być. Ale jeśli nie musisz to lepiej nie brać.
Czesto kupuje córce jakies ubrania w PEPCO no i dzis sprawdzam gazetke promocyjna w necie a ona po czesku;-) mysle co jest. Wysłałam do nich maila. I bylam w szoku bo od razu dostałam odpowiedz i wszystko zostało porawione;-)
Rita to jest jak kolka jakbym biegała;-/ wytrzymam. Jak bardziej bedzie bolec to wezme
Domka no właśnie ładnie skoczyła w górę a dzisiaj spadła, więc nie wiem co i jak Ta wczorajsza może być zaburzona, bo wstawałam w nocy Trzymam kciuki, żeby to były oznaki fasolki &&&