• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Brak mi sil dzis no...ogarnelam zabawki malego posegregowalam kurze starte, najchetniej poszla bym spac ale boje sie ze kuriera przespie hihi i do sklepu musze wyskocxyc:/ nie chce mi sie ehhh...a ja mielone mam zamrozone chyba wyciagne...a za mna chodzi jajko sadzone...
Teraz dostalam ze druga przesylka z poczty powinna przyjsc dzis ale chyba juz nie czas na listonosza ehh pewnie jutro bedzie...nie wiedzialam ze poczta tez wysyla smsy o przesylkach...

reklama
Domka jak jestes w ciąży to pyralginy bym nie brała, nospa albo paracetamol.
inis :-D:-D:-D:-D:-D powodzenia w przyszłym tygodniu.
A ja jakiegoś doła złapałam:-(:-(:-( brzuch juz mniej boli jak przez ostatnie 3 dni, temperatura nie rośnie, i w ogóle źle mi jest:-(
Iwonka ja dziś też mam zabiegany dzień, jeszcze lekarza zaliczyłam starszy ma wirusa biegunka, szybko obiad, zaraz młodszego idę położyc, potem prezenty przygotuję, jak będzie spac.

beata1313 to z brokulami brzmi pycha musze poszukac przepisu
Domka ;-)Tez tam kupuje czasem ale tylko jak jestem w PL albo CZ bo tutaj nie ma tego sklepu do mnie tez zawsze w jezyku czeskim przychodzi ale mnie to bez roznicy w sumie.
Iwonka u mnie wieje jak nie wiem tez strasznie zimny ten wiatr chyba za wesolo to nie bedzie i tak podobno do soboty ma byc

Ostatnia edycja:
Cześć!

Dołączam się do was. Wraz z mężem staramy się od dzidziusia od dwóch miesięcy. Niestety bez rezultatu. Nie możemy już doczekać się dwóch kresek na teście. Mam nadzieję że w tym miesiącu się uda.

Mam pytanie czy dajecie swoim mężom też jakieś witaminy dodatkowe?

Cześć!

Dołączam się do was. Wraz z mężem staramy się od dzidziusia od dwóch miesięcy. Niestety bez rezultatu. Nie możemy już doczekać się dwóch kresek na teście. Mam nadzieję że w tym miesiącu się uda.

Mam pytanie czy dajecie swoim mężom też jakieś witaminy dodatkowe?

Witam nową staraczkę, napisz coś więcej o was. Kiedy masz termin @?

Iwonka podobno tak w sobote dopiero ma sie troche uspokoic.Tak mowia w radiu
K_a_S witaj :tak:

Dziewczyny chcecie troche poplakac na filmie? Ryczalam na nim jak male dziecko ale warty obejrzenia

Ostatnia edycja:
Jesteśmy ze sobą od 8 lat po ślubie kilka miesięcy. Do pełni szczęścia brakuje nam kruszynki małej. Zaczynamy remontować mieszkanie i po dwóch dniach remontu mam już dosyć;p. Termin @ mam na 16 grudnia i mam nadzieje że się nie pojawi. Liczymy na prezent na święta. Cykle mam regularne jak w zegarku co 28 dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry