• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witaj K_a_S ja swojego faszeruję kwasę foliowym, daje mu do picia sok pomidorowy lub warzywny bo tam też dużo pomidorków i faszeruje pomarańczami :-) ponoć to może wspomóc żolnierzyki ;-) &&&&& za staranka i żeby @ nie przyszła :-)

Jesteśmy ze sobą od 8 lat po ślubie kilka miesięcy. Do pełni szczęścia brakuje nam kruszynki małej. Zaczynamy remontować mieszkanie i po dwóch dniach remontu mam już dosyć;p. Termin @ mam na 16 grudnia i mam nadzieje że się nie pojawi. Liczymy na prezent na święta. Cykle mam regularne jak w zegarku co 28 dni.

To może zatestujemy razem 15 grudnia?

beata1313 ja swojego też folikiem szprycuje plus do tego zaczęliśmy lepiej się odżywiać więcej waży i owoców. Aż się ostatnio zdziwiłam gdy mój zaczął sam z siebie zajadać się owocami za którymi nie przepada. Odpowiedział mi że to dla wyższego dobra:)

Ja sama biorę folik i piję olej lniany(od bardzo dawna) ponoć ma dużo witaminek.

Muszę obejrzeć ten film ponoć dobry jest.

katka slyszalam niestety...szkoda ze niektorzy jezdza tak bez wyobrazni i przez to gina i oni i pasazerowie bo z tego co czytalam to nie on prowadzil...ogolnie wypadki samochodowe to dzialaja na mnie jak plachta na byka od pewnego momentu...
K_a_S mnie osobiscie film bardzo sie podobal do samego konca martwilam sie o to dziecko jakby to nie byl film tylko rzeczywistosc...

Ostatnia edycja:
reklama
Nie widzialam fotek....Katka dziekowac Bogu nic Ci sie nie stalo.
Ja na szczescie nigdy nie uleglam wypadkowi ale widzialam sporo drastycznych przypadkow dlatego slowo wypadek samochodowy wywoluje u mnie stres.A juz jak widze ze jedzie taki z dziecmi w samochodzie 150 i slalom miedzy samochodami to wywleklabym z tego samochodu^natrzaskala ile wlezie i kazala piechota iscZobacz załącznik 597547

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry