reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lisica ja tez trzymam kciuki za wizytę, wyleczysz się będzie dobrze, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.
Inis bardzo mi przykro z powodu twojej przyjaciółki to straszne.
Anulka twoja historia też przerażająca jak czytam te wasze historie to aż łza w oku si kręci.
A ja dalej mam doła:-( taki chyba dzień. Brzuch prawie przestał bolec, ciekawe czy to dobrze czy źle?:-(

Ritta tak, chodzę prywatnie bo na fundusz nie przyjmuje. Co prawda robiłam w tamtym roku tsh, ft3 i ft4 i wyniki były super, no ale mogło się coś podziac.

A jak nie to pewnie złośliwość losu, przez stres i pragnięcie dziecka przyspieszylam sobie @ :-/

Bella nie doluj się Kochana! Nic nie jest przesądzone :-)

Ritta tak, chodzę prywatnie bo na fundusz nie przyjmuje. Co prawda robiłam w tamtym roku tsh, ft3 i ft4 i wyniki były super, no ale mogło się coś podziac.

A jak nie to pewnie złośliwość losu, przez stres i pragnięcie dziecka przyspieszylam sobie @ :-/

Hormony tarczycy warto powtórzyć. Szczególnie jak są podejrzenia że może być coś nie tak i zaczynają się sypać jak u mnie i muszę powtarzać co kilka miesięcy.

Ja z kolei ten cykl miałam wyjątkowo długi i tez tak myślę że może przez ten stres i szpital ovu się przesunęła. Obym teraz nie musiała tak długo czekać :dry:

Katka u mnie to samo zaczynam sie obawiac ze chyba faktycznie tak latwo ten orkan nie przejdzie.Bylam na szybko z psem prawie mnie zmietlo z chodnika....co to za pogoda:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Mi 3 lata temu kierowca zabil siostre cioteczna,bardzo byla mi bliska. Umarla równe 2 ms po włąsnym slubie była w ciąży... Wtedy miałą 20lat. Czesto o niej mysle bo mi jej bardzo brakuje....

Koniec tych smutków;-) kapusniaczki juz sie pieka. A ja brode mikolaja na jutro wykonalam;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry