reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Domka straszne az mi sie lezka w oku zakrecila jak to przeczytalam.
Ale masz racje wystarczy smutkow normalnie mam teraz smaka na te kapusniaczki chyba tez sprobuje je kiedys zrobic jak mowisz ze latwe:tak:

reklama
Wieje masakrycznie, byłam u sąsiadki zeby sobie pranie pozbierała z dworu bo jej odfrunie zaraz:D
Właśnie odebrałąm od kuriera moją przesyłkę, szampon i maska juz jest:P
jeszcze oczekuje na pizamkę:D

Katka mnie wlasnie nawiedzila "siudemka" i bluzeczki super hihi takze wszystko juz mam...a no i kosmetyki ale to z avonu siostra mojego przywiezie i tyle:)

nie pytajcie czemu się nie odzywałam od rana :sorry: laptop mi zwariował sam się wygasza czy jest pod prądem czy nie to samo , nie wiem czy bateria nie pada juz mamy go 6 lat może ma dość.

Mexi - gratulacje ;) super prezent na Mikołajki.
Anulka- też mam taki strój skąpy śnieżynki;D
No czytałam i widziałam w tv info o tym orkanie ja mieszkam w centrum kraju i puki co nie jest tragicznie,ale modlę się aby mój mąż zdążył wrócić z pracy zanim się zacznie.Całe szczęście ,że się obrobiłam z badaniami itd.

Dziś gotowałam dwie zupy na obiad , dla męża i mamy grochówkę z boczkiem , mnie odrzuca na samą myśl o tej zupie, więc zrobiłam sobie zupkę szpinakową z czosnkiem i cebulką to będzie akurat na mój katarek , bo mi dziś kapie z nosa.

Czytałam sobie Was ,ale teraz od razu postanowiłam napisać bo może znowu mi się wyłączy z nienacka i znowu nic nie napiszę, no więc żyję i mam się dobrze kochane moje tylko ten katar mnie dopadł.Mam nadzieję ,że to nic gorszego się z tego kataru nie zrobi.
Lisica- odebrałaś już betę czy jeszcze nie?

reklama
kobietka nie pytamy ale myślimy o tobie od rana (przynajmniej ja ;-)). Ty zawsze taka zajęta, obiady, goście. Obyś jak najdłużej była w tak dobrej formie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry