Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lisica a gdzie Ty mieszkasz jak moge zapytac? Iwonka no licho troche mam nadzieje ze juz gorzej nie bedzie pomagalam sasiadce bo kwietnik jej z balkonu spadl.U mnie na balkonie co troche czyjes rzeczy sie znajduja a potem leca dalej.Ciekawe jak plaza potem bedzie wygladala...Galezi masa lezy na ulicach...strasznie wieje
mowilas mi o oknie a mnie sie potem przypomnialo i jak gotowalam to uchylilam i nie wiele braklo do problemu
Aschlee ty nawet na balkon się nie ruszaj nie ma żartów. Anastazi mam nadzieję że u ciebie ok. Domka wiem jeszcze tylko 7 dni.
U nas też wieje choc myślałam że nas to ominie ja mieszkam na południu. Mieszkam na poddaszu słychac, jak niektóre dachówki stukają.
Dobrze. Hormony tarczycy miałam w grudniu zeszłego roku. Są w normie. Ale wiem że lepiej zbadać.
Dzięki, będę się orientować co i jak. A wiecie w jakich dniach cyklu się je robi? Bo jakby coś to zrobię na swój koszt, żeby kolejnego cyklu nie tracić...
Prolaktyna chyba nie ma znaczenia ale prodesteron juz tak. Czasem lekarze zlecaja w roznych dniach cyklu (np. 3 i 22), lepiej zapytaj. Progesteron jest najwiekszy 7-8 dni po owulacji. Wtedy dochodzi do zagniezdzenia i sprawdza sie czy poziom progesteronu umozliwia utrzymanie ciazy. Wysoka prolaktyna blokuje owulacje.
Rozpisalam sie ...