reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lisica a gdzie Ty mieszkasz jak moge zapytac?
Iwonka no licho troche mam nadzieje ze juz gorzej nie bedzie pomagalam sasiadce bo kwietnik jej z balkonu spadl.U mnie na balkonie co troche czyjes rzeczy sie znajduja a potem leca dalej.Ciekawe jak plaza potem bedzie wygladala...Galezi masa lezy na ulicach...strasznie wieje brrrr.gif mowilas mi o oknie a mnie sie potem przypomnialo i jak gotowalam to uchylilam i nie wiele braklo do problemu

Załączniki

• brrrr.gif
    brrrr.gif
    14,8 KB · Wyświetleń: 94
Aschlee ty nawet na balkon się nie ruszaj nie ma żartów.
Anastazi mam nadzieję że u ciebie ok.
Domka wiem jeszcze tylko 7 dni.:tak:
U nas też wieje choc myślałam że nas to ominie ja mieszkam na południu. Mieszkam na poddaszu słychac, jak niektóre dachówki stukają.

U mnie dopiero zaczyna szaleć. Pada, ale póki co - deszcz.
Rano będzie niezła szklanica jak przymrozi :/

Dziewczyny, o jakie badania hormonalne poprosić lekarza. Wiem, że sam będzie wiedział, ale sama chciałabym się orientować, co powinnam wykonać.

Dobrze. Hormony tarczycy miałam w grudniu zeszłego roku. Są w normie. Ale wiem że lepiej zbadać.
Dzięki, będę się orientować co i jak. A wiecie w jakich dniach cyklu się je robi? Bo jakby coś to zrobię na swój koszt, żeby kolejnego cyklu nie tracić...

Zapraszam na:
Cake Caprice: Piernik na piwie
Może zrobicie na święta ;)

reklama
Prolaktyna chyba nie ma znaczenia ale prodesteron juz tak. Czasem lekarze zlecaja w roznych dniach cyklu (np. 3 i 22), lepiej zapytaj. Progesteron jest najwiekszy 7-8 dni po owulacji. Wtedy dochodzi do zagniezdzenia i sprawdza sie czy poziom progesteronu umozliwia utrzymanie ciazy. Wysoka prolaktyna blokuje owulacje.
Rozpisalam sie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry