reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Perfumy Riwiera Goddess przecenione na 15 zł ale fu sa. Z avonu póki co to pur blanca rózowa tylko mi pasuje...Ale ja to chytrus jestem i sobie zawsze załuje. Teraz Fliud musze kupic znalazłam świetny z Iwostinu i taniutki;-))

Ostatnia edycja:
No i nie wytrzymalismy moj wrocil z pracy, akurat maly wstawal i za kupke dostal prezent:) a niech ma a jaki okrzyk radosci hihi spokoj mamy caly wieczor:)

No on ma 2 lata to dla niego bez róznicy kto mu da i kiedy prezent;-)
Lece myc głowe i do biedry jade. Dzis w biedronce cukier po 2,79 takze taniocha;-)

Ostatnia edycja:
Mnie tez juz korci zeby dzis dac jej prezent ale nie....wytrzymam :) i jutro juz hol hol hol.gifJuz sie nie moge doczekac jej radochy jak odpakuje prezent

Załączniki

• hol hol hol.gif
    hol hol hol.gif
    89,4 KB · Wyświetleń: 63
Dziewczyny właśnie mówią o huraganie, który już narobił szkód w Norwegii i Niemczech:szok: Dziewczyny u was wszystko w porządku? Nadciąga do Polski od strony Wybrzeża.
Domka co tam u ciebie jak się czujesz? aha ty w biedronce jesteś teraz, no to mój też ulubiony sklep:-)
Anulka brawo dla synka za kupkę teraz już będzie z górki.

jestem bella juz;-) kolka lzejsza ale jeszcze jest. I moje jelita szaleja,mam gazy fuu i cały czas cos tam mi jezdzi. Nieraz jakis jajnik zakuje i tyle. A ty jak tam?

Własnie jak tam u was dziewczyny za granicą?

reklama
Domka no juz podbrzusze mnie nie boli, ale sama nie wiem czy to dobrze czy nie,czasami tylko na chwilkę i tyle, bez porównania do 3 ostatnich dni. Za to głowa mnie pobolewa.
Iwonka nie wychodźcie, straszą okropne.
Lisica śnieg fajny, ale nie w nadmiarze, także tez uważaj.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry