reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Domka - trzymam kciuki, żeby to na fasolkę :) A przypomnienie o kwasie super sprawa, przydało się :-D

Katka - nie mam stroju, myślę że ubiorę się w to co natura dała :-D Mój już wariuje po tych... yyy.... 2 dniach?! To tylko dwa dni! Dzisiaj zaczął się 3... myślałam, że już z tydzień :-D

reklama
Domka - co prawda to prawda, ja dopiero teraz sobie uświadomiłam, że od ostatniego razu minęły 2 dni tylko. Czuję się jakbyśmy żyli jak zwierzęta :-D Dzisiaj trzeci dzień a Mój już po ścianach chodzi i wczoraj nawet wspomniał, żebym się nie zdziwiła jeśli mnie zbudzi szturchanie bo on nie wie czy noc wytrzyma :-D hahah jak dzikusy, naprawdę...

A po pobraniu próbki będzie jazda do przychodni na sygnale :-D z kubeczkiem w ręczniku! A może folia aluminiowa? Co trzyma ciepło najlepiej? Pani w Laboratorium powiedziała wyraźnie - ma być ciepłe! :-)

Pamiętnik ciąży - wg mnie super sprawa! Ze zdjęciami, anegdotkami... przepiękna rzecz do wspominania po latach z mężem.

Katka - po porodzie można też jakoś facetowi "ulżyć", w inny sposób się rozumie :D a tutaj problem polega na tym, że on MUSI zbierać żołnierzyki :tak: kurczę, nadal nie wiem po ilu dniach jest wynik...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry